facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MOOSE in the City

MOOSE in the City
"Belevingswinkel in Antwerpen met een fijne selectie fashion en design, Scandinavië alsinspiratie. Ruime keuze van bewuste & duurzame merken die een korte keten hanteren.​Ons dagelijks streven bij MOOSE in the CITY is jouw persoonlijke levensstijl meer body te geven, door een fashion en design aanbod dat het evenwicht vindt tussen staden natuur, ambacht en design. We streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk en kiezen we bewust voor duurzame spelers.English:Moose in the City is your ultimate in-store shopping experience in Antwerp.Go to partner for fashion and design inspired by Scandinavia. We aim for a small ecological footprint by including brands that adopt a sustainable way of producing."
Adres: Ijzerenwaag 10-12 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 369 12 12
Stad: Antwerpen
Route: Ijzerenwaag 10-12
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: moose in the city openingsuren, moose mechelen, moose in the city reisbureau, butik moose, moose in the city gent, juttu, moose in the city solden, moose oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Malene Birger By Malene Birger 21 meter
Avenue Avenue 27 meter
Lot. Lot. 41 meter Super leuke kleding en bediening TOP.
By Julie By Julie 46 meter
Las Vegas Las Vegas 47 meter Voor het eerst vanuit Nederland een jurk besteld bij Vegas in Antwerpen. Even gebeld...
Vans Vans 48 meter Wat een leuke winkel en tof personeel ben er nu echt klant!!!
VIER VIER 52 meter Fijne bediening. Zal zeker terugkomen wanneer mijn loon gestort is. Iedereen rook lek...
Closed Closed 53 meter Vertaald door Google We hebben hier tijdens de verkoopperiode gewinkeld en we werden ...
Levi's Store Levi's Store 59 meter
Lee Store Lee Store 61 meter Goed ik zal mijn 1/5 hier eens uitleggen. Heel mooi design en goed passende broeken m...
Ringz & Thingz Ringz & Thingz 61 meter Mijn vriendin heeft tweede gaatjes laten schieten en ze was zeer tevreden. De medewer...
Fittz Fittz 62 meter Hartelijke ontvangst van de verkoper Jay. Hij was heel vriendelijk en gaf goede raad....
Freddy Pant Room Freddy Pant Room 63 meter De laatste 4 jaar koop ik alleen nog maar freddypants, ik krijg van iedereen complime...
Pola & Charles Pola & Charles 63 meter
Lee Store Lee Store 66 meter Goed ik zal mijn 1/5 hier eens uitleggen. Heel mooi design en goed passende broeken m...
Vegas Vegas 72 meter Voor het eerst vanuit Nederland een jurk besteld bij Vegas in Antwerpen. Even gebeld...
Renaissance Renaissance 79 meter Het eten is hier lekker. Ze hebben een interessante wijnkaart. De bediening is vriend...
Recensies
Zeer onbetrouwbare winkel op het gebied van garantie en service .Jokkend personeel en komen hun beloften niet na. Best laat je deze winkel links liggen.
De winkel is vorig jaar prachtig gerenoveerd. En dat niet alleen, het concept richt zich nu volledig op een conscious lifestyle. Dit vertaald zich perfect in het ruime aanbod. Daarnaast is de service telkens met een big smile. Heel blij dat we met Media-Architect mee mogen schrijven aan dit schitterende concept.
Iedereen die net als ik een boon heeft voor Scandinavië zal hier zeker iets vinden! Leuke concept store. Ze hanteren "boutique' prijzen. Je vindt er een mooi aanbod, maar vraag zeker raad als je iets zoekt, de winkel hangt best vol.
Zeer slechte service. Ik wilde graag aankopen toevoegen zodat ik gebruik kon maken van de koppelkorting maar omdat ik het eerste product al betaald had, kreeg ik geen korting op het tweede product. Medewerkers zeer inflexibel en totaal niet klantvriendelijk! Let op als je hier iets wilt kopen.
Bij thuiskomst bleek mijn aankoop niet geheel naar wens te werken. Mailcontact hierover verliep snel en soepel en het probleem werd naar behoren opgelost. Zeer goede service!
Super veel trends aanwezig in 1 winkel. Top
Mooie Scandinavische winkel waar je terecht kan voor kleding, accessoires, woonartikelen, kookgerei, gadgets, reizen etc... Hier shoppen vereist wel een iets ruimer budget, maar de mooie innoverende spulletjes en niet alledaagse kleding zijn het helemaal waard. Een absolute aanrader voor hippe vogels!
Heel mooie overzichtelijke winkel met heel veel keuze in Scandinavische merken kleren en andere artikelen zoals boeken en gadgets enz Coronaveilig winkelen Niet met meerdere personen Handgel ter beschikking bij het binnenkomen
Aangename winkel met het ruimste aanbod voor een Scandinavische interieur en originele Scandinavische kleding. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen! Als je iets niet kan vinden staat het personeel zeer behulpzaam voor je klaar.
Heerlijk concept met frequent vernieuwing en een sterk team dat je bijstaat met advies en leuke tips & tricks. Een aanrader als je in Antwerpen bent! 'Scandinavisch' is de rode draad, hoewel je dit niet te eng of beperkend hoeft te ervaren. Sowieso kan je hier niet even snel 'binnen-buiten' springen - laat je inspireren en meevoeren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid