facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AA Repair

AA Repair

Info

AA Repair is opgericht in 2016 met 1 missie: 100% service bieden aan de klant. U kan bij ons terecht voor alle herstellingen die te maken hebben met computer, laptop, smartphone en tablet. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en probere

Geschiedenis

AA Repair is een bedrijf die gespecialiseerd is in hardware en software van computers, laptops en smartphones. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze missie is 100% service bieden aan de klant en daarom staan wij ook bekend voor kwaliteit. Wij zorgen altijd voor vakkundige installaties en reparaties met kwaliteitsvolle onderdelen.



"AA Repair is een bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van computers / laptops / smartphone & tablets. Hardware en software zijn voor ons geen geheimen. Klaar terwijl u wacht!"
Adres: Pieter Lachaertstraat 8, 9050 Gent
Telefoonnummer: 0478701309
Stad: Ghent
Route: Pieter Lachaertstraat 8
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Gsm reparatie Gent, Laptop herstellen Gent, Repair Gent, Quick repair Bennesteeg Gent, Tablet herstellen Gent, iPhone herstellen Gent, Mac Repair Gent, ALO Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asci Asci 188 meter Degelijk softwarebedrijf dat goede software aanbiedt voor hun klanten en helpt meezoe...
@Assist @Assist 534 meter ITC - HOSTING - WEBSITES - PROJECTS - SERVICE - CONSULTING - HARDWARE - SOFTWARE
PowerCase PowerCase 1 km Ik kom er meestal om pakketjes op te halen of te versturen kan via elke denkbare pakj...
Quick Repair Quick Repair 2 km Quick-Repair voor al uw Smartphone, Laptop, Imac, Macbook & Tablet Herstellingen. Sne...
Quick Repair Quick Repair 2 km Super service, Ik kwam binnen om 17 uur wetend dat de winkel bijna gesloten was. Ik w...
ALO Gent iPhonerepair ALO Gent iPhonerepair 2 km ✓ iPhonerepair in 30 minuten ✓ Originele kwaliteit ✓ 6 maand garantie Maak je afspra...
Exellent Versluys-Loete Hub3 Exellent Versluys-Loete Hub3 2 km Als je in Lievegem woont is er maar 1 adres! Koop lokaal en steun uw lokale winkels.
Bell Fix Bell Fix 2 km Eindelijk een winkel waar Oneplus kan hersteld worden!! Super vriendelijk en rappe se...
Kundig Kundig 2 km Mac Repair Service Gent - iPhone, Macbook, iPad, iMac, Mac PC en Mac mini
Switch Switch 2 km Barslechte service! Het scherm van mijn Apple Watch is gebarsten. Geen probleem om d...
Hoesjeskopen.benelux Hoesjeskopen.benelux 2 km Het is gemakkelijker om alle soorten hoesje te vinden het nadeel is midden in centrum...
Apple Store Gand Apple Store Gand 2 km Suivez l'actualité sur le futur Apple Store de la ville de Gand sur Facebook
CODIMA CODIMA 2 km Altijd hartelijke bediening en nuttig advies, goede producten, en fantastische dienst...
CaseCompany CaseCompany 4 km Personaliseer jouw smartphone. Print jouw favoriete foto en/of tekst op een beschermh...
PersonFixes PersonFixes 5 km Sander is een Gentse computer hersteller, gebaseerd aan de Muide. Contacteer hier voo...
HB-Repair HB-Repair 6 km HB-repair is een bedrijf die gespecialiseerd is in hardware en software van computers...
Recensies
Enorm goed, snel en vriendelijk geholpen door AA Repair! Enkel een reset bleek nodig te zijn, daarnaast opgemerkt dat mijn volumeknop vast zat geplakt. Heeft dit alles kosteloos verholpen. Ook laten weten wat de oorzaak kan zijn. Indien nog problemen met mijn smartphone kom ik zeker terug naar hier!
Toen de reparatie van mijn laptop vertraging dreigde op te lopen heeft AA repair kosten nog moeite gespaard om ervoor te zorgen dat het toestel toch tijdig klaar was zodat ik ermee op reis kon vertrekken. Daar had het team van AA repair nacht- en weekendwerk voor over en vele extra kilometers met de wagen. Het toestel werd uiteindelijk aan huis geleverd. Kortom: top service!
Geweldige service! Ik wist niet goed wat er mis was met mijn toestel. Na een onderzoek kreeg ik duidelijke informatie over mijn opties voor een mooie prijs.
Aa repair kopen wij regelmatig electronica, hartstikke tevreden en soms sturen wij hun ook reparaties waar wij niet uitkomen. Goede service en vaak wel zelfde dag klaar.
Zeker een aanrader. De laadpoort van mijn laptop was kapot, kon hier snel een afspraak maken en deze werd hier snel vermaakt aan een degelijke prijs. Ook vlotte communicatie met de eigenaar.
Laptop donderdag binnen gebracht en vrijdag mocht ik er alweer om. Snelle service en dik in orde, kort gezegd: helemaal geen klachten!
Laptop was op 1 dag hersteld, super tevreden! Prijs werd duidelijk op voorhand meegedeeld.
Ik ben heel tevreden met AA Repair &Shop ze hebben mijn smartphone goed gerepareerd super bedankt
De meest vriendelijke en behulpzame vakman die ik ken. Hij heeft een grote kennis van mac ook. Dus allen daar heen. Een kleine winkel met een groot vakman . Dikke merci.groeten johan
De vervanging van het scherm van mijn iPhone XR is perfect uitgevoerd door Angelo. In minder dan 1 uur op afspraak en aan zeer competitieve prijs. Niet te onderscheiden van nieuw. Prima service waar kwaliteit en vertrouwen voorop staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid