facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A. Leenen Stofferingen

A. Leenen Stofferingen

Info

Bij ons kan je terecht voor alle stofferingswerken en bekledingen. We doen kleine en grote stofferingswerken voor zowel particulieren als bedrijven.



"Bij A. Leenen Stofferingen kan je terecht voor zowel maatwerk creaties zetels op maat, als ook herbekledingen van meubilair horeca, professioneel, particulier, gordijnen, boten, mobil homes, auto’s en meer. Steeds met nauwkeurig oog voor detail en echt vakmanschap."
Adres: Boetestraat 21, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32496222195
Stad: Mechelen
Route: Boetestraat 21
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Stoffeerder Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willem  meubels op maat Willem meubels op maat 2 km Schrijnwerkerij, meubels op maat
Recensies
Een antieke zetel laten bekleden door Allan zie foto met een gedurfde fluwelen krokodillenprint. Zéér zeer tevreden! Alles werd volledig gestript, nieuwe ‘vering’, nieuwe mousse, alles mooi gecapitoneerd en zelfs de bijna 1000 nagels zijn vernieuwd. Perfect vakmanschap met een groot oog voor details én geduld! Een krak in zijn vak!
verschillende interieurs van auto's van klanten binnengebracht. Steeds met prachtig overtroffen resultaat. Aanrader ! Kijk zeker ook eens naar het interieur van zijn Cadillac, waanzin !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid