facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwin Natuur Park

Adres: Graaf Léon Lippensdreef 8 , Knokke-Heist 8300, BE
Telefoonnummer: 050 60 70 86
Stad: Knokke-Heist
Route: Graaf Léon Lippensdreef 8
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: het zwin gratis, het zwin parking, bezoekerscentrum het zwin, zwin bistro, het zwin adres, het zwin honden, wandelen in het zwin, vlindertuin zwin
Recensies
Wandelen rond en gedeeltelijk in het Zwin is niet aangenaam door de vele fietsers. Beter om er zelf een fietstocht van te maken.
Mooie ervaring van een uniek gebied van schorren en slikken. Natuurgidsen staan overal klaar met vragen en uitleg op maat. Knap uitzicht van op de panoramatoren, en een prachtige fototentoonstelling toen wij er waren. Het ringen van vogels werd gedemonstreerd.
Mooi natuur reservaat met enthousiaste vrijwilligers die je met kennis tewoord staan. Deze keer bezocht met de nadruk op insecten. De libellen sprinkhanen vlinders en andere waren goed van de partijWachttijdGeen wachttijd
Een heel leuk uitje voor het hele gezin, net over de grens bij Cadzand. Zowel binnen als buiten zijn er in het park veel interactieve elementen, die het voor jong en oud een leerzaam bezoek maken. Het park en gebouw zijn verzorgd, er zijn goede toiletvoorzieningen en na afloop is het aangenaam vertoeven in de horeca. Een bezoek met een gezelschap dat interesse heeft voor natuur is het geld zeker waard.
Heel mooi natuurgebied waar een geweldig mooi fietspad omheen loopt met mooie uitzichtenBezocht opWerkdag
Het ringen van de ooievaars. Super ervaring. Deskundige uitleg, zeer vriendelijke begeleiders, mochten veel vragen stellen. We kijken terug op een prachtige dag.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Mooi Natuurgebied. Spijtig dat het lamsoor niet meer in bloei staat maar toch nog de moeite waard.
Ongelooflijk prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen! Een aanrader…. De Zwin route, voor de wandelaars onder jullie. +-12km doorheen het bos, langs de duinen richting de wandeldijk om vervolgens via het natuurreservaat terug de bossen en de polders in de trekken! Zeker de moeite waard! Ter hoogte van het natuurreservaat kun je gerust even verpozen met een lekkere tas koffie of een heerlijke maaltijd! Inmiddels 2x deze prachtige wandeling gemaakt en vervelen doet hij alvast niet! Veel succes, veel wandelplezier en geniet alvast van de foto’s!
Zeer leuk park! Voor de allerkleinsten en voor de ouderen. De Pasen zijn goed aangeven en sommigen verhard voor de buggy. De natuur is er ook prachtig en in de kijkhutjes zijn er enthousiaste medewerkers die je wat uitleg geven over het park en hun bewoners. De prijs is wel redelijk hoog. Ook binnen is er een expo. Eenmaal klaar met het Zwin kan je op enkele minuutjes rijden naar de zee. Er zijn ook hier en daar gratis verrekijkers.
Nogsteeds een mooi natuurpark . 2x per dag krijgt dit rezercaat een nieuwe lading vers zeewater waar de natuur haar ding mee doet . Diverse vogels verblijven hier in de winter .dit alles is betalend te bekijken .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid