facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool-DZO

Zwemschool-DZO

Info

Zwemschool DZO



"Zwem- en recreatiebad Olympos is sinds 1971 dé referentie voor recreatief zwemmen in de denderstreek. Het biedt u:- Familiebad 25 meter- Lange glijbaan 45 meter en snelle familieglijbaan- Nieuw peuter- en kleuterbad met tuimelemmers, glijbaantjes, paddenstoel en waterboog- Kinderbad met croc-slide- Verwarmd buitenbad- Draaibad met watergordijn en massage- Zonneweide met ligstoelen, terrassen en speeltuin- Panoramisch terras- 4 whirlpools met kruidengeuren- 3 stoomcabines met eucalyptus- Automatenlokaal met frisdrank en snoep- Op afstand bediende waterlift voor mensen met een beperking- UiTPAS punt sparen bij elke zwembeurt- Mogelijkheid aankopen UiTPAS"
Adres: LeopoldIIlaan 18A, 9200 Dendermonde
Stad: Dendermonde
Route: LeopoldIIlaan 18A
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: DZO competitie, DZO waterpolo, Privé zwemles Dendermonde, Zwemwedstrijd Eeklo, Zwembad regio Dendermonde, Olympos Dendermonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit Basic-Fit 995 meter De man achter de kassa werkt zwart. Vanaf 8u is hij begonnen en hij was nog steeds be...
Handbalclub Dendermonde Handbalclub Dendermonde 1 km Handbalclub Gerpol Dendermonde
Dendermonde Rugby Club Dendermonde Rugby Club 1 km Mooie actie voor de Warmste Week.
PUUR 10 PUUR 10 2 km Toffe gastvrouw. Zeer enthousiast en begaan. Douches en cabines allemaal netjes en pr...
LDR Stables LDR Stables 3 km welkom bij LDR Stables!
Recensies
Jammer dat er hier in de buurt geen hondenzwembad is en de vijver hier achter het zwembad is geen optie
Hun focus ligt duidelijk. Op de jongere leeftijden wat absoluut mag. Maar voor de volwassen zwemmer is dit zwembad niet geschikt. Heb zonet 5€ betaald voor baantjes te zwemmen, maar er waren niet eens baantjes gespannen. Er bleek een kinderfeest aan de gang in het zwembad. Aan de balie wordt er niet vermeld dat er geen banen beschikbaar zijn om in te zwemmen. Men laat je gewoon tussen de spelende kinderen en opblaas materiaal door zwemmen. Gevaarlijk voor de zwemmer en de kinderen. Heel erg jammer!
Leuk zwembad met twee glijbanen, een klein beetje wild water baan, buiten zwembad, whirlpool s en stoombaden laatste twee apart te betalen. Wel spijtig van het drank en eet aanbod. Er is wel een cafetaria, maar daar kan je van in het zwemgedeelte niet meer aan. In het zwemgedeelte heb je enkel een automaat met wat snoep en chips die niet werkte, en een drankenautomaat waar sommige dranken niet meer voorradig waren. Spijtig.
Leuk zwembad maar redelijk klein waardoor je er zeker niet echt de hele dag in rond kan hangen. Wel heel proper allemaal, goed onderhouden dus zeker leuk om naartoe te gaan.
vriendelijke badmeesters propere kleedhokjes en zeer proper zwembaden. Een leuke waterglijbaan en buis zijn ook aanwezig. Net zoals een leuk wildwaterbad. Sauna en jacuzzi's, een leuke tuin aan met klein kinderbadje en 1m diep groter bad. Enkele speeltuigjes voor de kleinste. Zeker een aanrader!!! Alles wat je wilt ik is aanwezig voor een leuk waterdagje .
2e keer dat we er geweest zijn. En voor een openbaar zwembad is het zeer veelzijdig. Mijn kind en ik hebben er veel plezier. De openingsuren zijn fantastisch. Niet tussen de middag dicht en tot 21.30 in de zomer! We moeten er een uur voor rijden. Maar dan heb je ook wat. En de entreeprijzen zijn zeer schappelijk.
Afhankelijk van wie er werkt, kan het er soms vuil bijliggen. Sommigen kuisen niet frequent genoeg. Alsook moet er bij de baantjes vaker de regels bijgezet worden, veel te veel mensen snappen niet dat ze rechts moeten zwemmen.
Al vele jaren klant in Olympos. Op de dag van de extreme hitte was er wel het probleem dat iedereen binnen mocht maar alle lockers waren bezet. Vele mensen moesten wachten tot er iemand vertrok. Een limiet op het aantal personen toegankelijk zou geen slecht idee zijn.
Zwempret voor het hele gezin, van klein tot groot. Zeer goed onderhouden zwembaden, kleedhokjes en douches. Bubbelbaden waren buiten gebruik bij ons bezoek.
Het Halloween zwemmen 31/10 ll was supertof voor de kinderen. Ook leuk dat ook het personeel verkleed was, zelfs poetsmannen en -vrouwen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid