facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Tremelo

"Voor meer info over het gemeentelijk zwembad van Tremelo kan je terecht op de website.Opgelet, tijdens de zomermaanden zijn de openingsuren anders dan doorheen de rest van het jaar."
Adres: Veldonkstraat, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0) 16 52 54 42
Stad: Tremelo
Route: Veldonkstraat
Postcode: 3120



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Tremelo prijs, Privé zwemles Tremelo, Veldonkstraat 3 3120 tremelo, Zwembad den dok Tremelo, ZWEMCLUB TREMELO, Zwembad Aarschot, Gemeente Tremelo, Openingsuren zwembad Heist-op-den-Berg
Recensies
Meerdere redders op post. Ouder gebouw met oude kleedkamers, maar proper Prijzen zijn heel redelijk
Op maandag 8 mei kwamen de kinderen echt stinkend buiten. De haren waren extreem dor en volledig uitgedroogd. Lijkt alsof er iets mis was met het filtersysteem. Het water was ook groener dan anders. Anders relatief ok
Ideaal zwembad in de regio met schappelijke prijzen. Het kinderbad is meerwaarde voor kleine kindjes. Ook zijn er af en toe tijdens de vakantie speelnamiddagen met extra leuk speelgoed en loopkussens in het zwembad!
Een 25 meter zwembad met een toffe zwemclub die instaat voor het aanleren van de juiste technieken, een cafetaria maakt het mogelijk om iets te nuttigen, en vanop hoogte de trainingen te volgen.
Proper zwembad met aanwezige redders. Aangename cafetaria
Ten minste nog 1 zwembad in de buurt waar kinderen in kleine groepjes zwemles kunnen krijgen.
Gemeentelijk zwembad met voldoende ruimte om enkele baantjes te trekken. Ideaal om met school of in groepsverband aan je zwemtechniek te sleutelen. Er zijn 2 baden waarvan 1 voor de kleintjes. Je hebt ook enkele duikplanken ter beschikking. De toiletten en kleedkamers zijn normaal in redelijk nette staat, alleen jammer dat de deurtjes van sommige kleedcabines niet goed of niet sluiten en dat er gaatjes ondertussen dichtgemaakt update 01/2022 gemaakt zijn in de scheidingswanden van sommige cabines. Als jij of je kind hier buitenschools les wil komen volgen kan je dit makkelijk online vinden. Zoek zwemclub Tremelo. Je kan parkeren vlakbij het zwembad parkeerschijf! en indien toch geen plaats is er een grote parking op 4 min stappen. Aan het zwembad grenst cafetaria "Den Dok"
Zeer slechte organisatie, 45 minuten aanschuiven voor zwemlessen en dan moeten terug keren naar huis omdat baantjes trekkers voorrang krijgen!!! Leg dat maar eens uit aan een kind van 5 jaar, een waar schandaal!!!
Kleedhokjes mogen dringend wat gerenoveerd worden en de vloer tussen kleedhokjes en zwembad kan héél wat properder.....
Leuk om kort bij huis te kunnen zwemmen. Prijs maar 1,5€ voor kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid