facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Torhout

"Aangepaste openingsuren in de vakantie.-"
Adres: Bruggestraat 14, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050 23 08 58
Stad: Torhout
Route: Bruggestraat 14
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 08:30


op zoek naar gerelateerd: Zwembad Lichtervelde openingsuren, Nieuw zwembad Torhout, Zwembad openingsuren, Zwembad Zedelgem, Zwembad Wingene, Zwembad Oostende, Hydrobic torhout, Openingsuren zwembad Roeselare
Recensies
Betaalbaar, proper, gemotiveerd en bekwaam personeel. Het reservatie systeem is zeker nuttig maar is wat omslachtig, zeker als men een sessie wil annuleren.
De zwemlessen worden iedere week gedreven gegeven. Jammer dat er weinig feedback is van de trainers. Een oppervlakkige tussentijdse evaluatie. Als ouder mag je niet in de wachtzaal zitten door de Corona afspraken. Maar voor en na de zwemles zitten we met zijn allen in de grote kleedkamers. Kinderen en ouders samen. Waar is de logica?!
Simpel zwembad. Het peuterbadje was goed voor onze 8 maanden oude baby. Beetje aan de koude kant? Vriendelijk personeel en chloorarm zwembad. Enkel de oudere kindjes van +-7 jaar speelde ook in het baby/peuterbad... Dat was jammer want dan ging het er te wild aan toe voor een baby. Personeel doet daar ook niks aan. Eenmaal deze eruit waren was het weer goed.
Het slechtste zwembad van België omdat je vluchteling bent word je anders behandeld Ik ging naar dit zwembad en het was de eerste keer maar ik kon niet zwemmen en had een half uur vertraging voor 50 cent ik raad niemand aan om er naar toe te gaan
Ik vindt het water TE koud, kan niet goed zijn!
Een relatief klein zwembad 25m lang, ideaal om baantjes te zwemmen maar voor recreatief te zwemmen is het geen aanrader. Ook zijn de omkleedruimtes niet zo proper als in andere zwembaden.
Perfecte organisatie voor verschillende zwemmers. Er mag nog een uur baantjes zwemmen bij op een dag.
Normaal zou ik 4 sterren geven, maar de jobstudent, bij wie ik mijn kaartjes kocht was zeer onvriendelijk en rekende teveel aan, na dat ik ging zwemmen eiste ik mijn geld dat ik teveel betaald had terug en hij gaf het niet terug. Mijn mama belde nog eens toen ik thuis was en toen was hij even onvriendelijk. Zeer spijtig.
vriendelijke mensen die me de eerste maal goed hielpen om de weg te vinden! Ik ga er met m'n baby het kinderbadje is prima m'n kleintje amuseert zich! het was er ook heel netjes.
Ik stap daar elke dinsdag af van de belbus voor naar mijn wekelijks groepje te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid