facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad 't Beerke

Adres: Rerum Novarumlaan 30, 2340 Beerse
Telefoonnummer: +3214614724
Stad: Beerse
Route: Rerum Novarumlaan 30
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Beerse tarieven, G zwemmen Beerse, Zwemles Beerse, Familiezwemmen Beerse, Publiek zwemmen, Openingsuren zwembad Beerse paasvakantie, Zwembaden Beerse, Zwembad beerse krokusvakantie 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport Beerse Sport Beerse 10 meter Rerum Novarumlaan 31 2340 Beerse 014 61 47 24 [email protected] www.sportbeerse.be
Recensies
Donderdag senioren zwemmen. Prachtig initiatief ook plastiek rolstoel aanwezig. Ben blij dat dit zwembad bestaat ook geschikt voor gehandicapten= geschikt voor aqua revalidatie. Dank ook aan de redders voor hun toezicht.
Fijn om baantjes te zwemmen over de middag. Je kan kiezen uit een rustige baan, vlotte of snelle. Dus voor ieders wat wils. Het water is aangenaam wat ook niet onbelangrijk is. Dus zeker de moeite om eens te doen. Weet wel dat je voor baantjeszwemmen een beurtenkaart nodig hebt die je niet kan verkrijgen tussen 7 en 9 uur en tussen 12 en 13 uur tijdens het baantjeszwemmen Dus even vooraf langsgaan. De beurtenkaart wordt eveneens gebruikt om de locker af te sluiten.
Super vriendelijk personeel, goede voorzieningen en heel goed onderhouden. Ook de andere zwemmers hier zijn altijd super tof, aangenaam en sociaal in het water. Een plezier om heen te gaan.
De privé zwemlessen zijn voor ons een grote hulp! Dank aan heel het team van zwembad ‘t Beerke!
Een fijn en zeer proper zwembad.
Altijd geweldig. Kids vinden het goed.
Terwijl mijn kleinzoon leert zwemmen zit ik in cafeteria voor groot raam naar hem te kijken wat ze moeten doen
Super goed en mooi zwembad
Mooi zwembad. Water groot bad een beetje aan de frisse kant. Kinderzwembad lekker warm. Propere cabines. Voldoende gratis parking. Veel parking voor gehandicapten Rolstoellift naar de cafetaria Gehandicapten toilet.
In combinatie met mijn job te beperkte openingstijden. Als ik overdag of na 21 u wil zwemmen wijk ik uit naar Turnhout. Verder een heel aangenaam zwembad met weinig chloor. Kleedruimtes zijn warm en schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid