facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Strombeek-Bever

"!OPGELET! DE OPENINGSUREN OP GOOGLE ZIJN DE OPENINGSUREN VAN HET SPORTBAD. OPENINGSUREN VAN HET RECREATIEBAD ZIJN TERUG TE VINDEN OP ONZE WEBSITE.In het Pierebad kan je zwemmen in het 25m-bad en beleef je waterpret in het kinderbad dat uitgebreid is met leuke interactieve speelelementen en een glijbaantje. Ook voor ontspanning wordt gezorgd. De wellness is volledig opgefrist en heeft er een heerlijke buitensauna bij. Verder is er een groot zomerterras. Voor de sportieveling is er een splinter nieuwe fitness en overdekte/open padelterreinen. Blijf op de hoogte via de website.Maatschappelijke zetelLAGO Grimbergen Pierebad NVRinglaan 251853 [email protected] BE 0775.611.802RPR Leuven"
Adres: Ringlaan 25, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/263.07.10
Stad: Strombeek-Bever
Route: Ringlaan 25
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Strombeek Openingsuren, LAGO Grimbergen, Pierebad Strombeek
Recensies
Veilige omgeving om te spelen, leuke glijbanen. Hulpmiddelen zwembandjes en zo voor de kleintjes vrij beschikbaar. De kleintjes hebben zich goed geamuseerd. Propere kleedkamers, voldoende redders. Een minpuntje was dat een grotere glijbaan niet werkt. Toch een beetje prijzig voor wat er aangeboden wordt, zeker voor volwassenen. Dit is niet een zwembad om elke week naartoe te gaan
Vriendelijke medewerkers. Leuk bad. Een belangrijke glijbaan voor de kinderen was afgesloten. De grote kinderen gingen daardoor veel op de peuter en kleuter glijbaan, dat was wel indrukwekkend voor de kleintjes. Mooi terras boven.
Netjes, goede redders, veel speelplezier voor kinderen. Prijzen wel aan de hoge kant, ook voor inwoners. Voor die prijs mag het grote bad wel verwarmd worden.
Piscina não é muito grande, mas é viável. Ginásio pouco aparelhos e a sala ambiente é pequeno, quem procura um clube médio é um bom lugar
zeer goed zwembad, ga hier sinds jong afaan
Heel mooie plaats, zwembad is leuk voor kinderen, veel activiteiten, ook proper. De mensen die bij de receptie werken zijn erg aardig en behulpzaam. Om het haar van kinderen te afdrogen is een beetje probleem, geen stopcontact en er is haardroger die is niet zo "pleasant". De brasserie is niet ok. Als u wilt het verjaardagfeestje organiseren ze geven niet alles voor wat u hebt betaald. Zelfs als kinderen of ouders zeggen da ze hebben niet alles gekregen, reageerden ze niet of zeiden ze dat dat was niet inbegrepen in de formula die u hebt betaald. Om te eten in de brasserie ook weinig opties. Dus zwembad zeer aan te bevelen en de brasserie te vermijden.
Fijn zwembad, wel redelijk klein.
Leuk zwembad, heel schoon. Er waren vele leuke speeltuigen, maar ook zwembadden en speelmatten ter beschikking. Leuk dat de kinderen op woensdag een gratis verse pannenkoek krijgen. Het personeel kan veel beter. De bediende achter het loket was op haar gsm bezig en liet ons gewoon wachten. Ze zat ook onderuit gezakt. Ze leek er tegen haar zin te zitten. In de cafetaria merkte ik dat de serveester weinig ervaring had.
Het bezoek op 14 augustus was geen succes. De vloer van de kleedkamers was niet schoon en er lag haar bij de afvoerputjes. Op een tweetal plaatsen in de kleedkamers trof ik enkele rioolvliegjes aan. Het water van de douches stond erg te warm afgesteld, wat allesbehalve aangenaam was voor mijn kinderen. Een gedeelte van het kinderbadje was afgesloten omdat de heuveltjes rond de speeltoestellen te glad waren een ontwerpfout, waardoor de opties voor kleine kinderen beperkt waren. We hadden ook de indruk dat het toezicht niet optimaal was. Zo gebruikten een aantal volwassenen de gekleurde glijbaan voor kinderen. Wat ook jammer was - maar waar de organisatie niet veel aan kan doen - is dat een deel van het zwembadcomplex werd afgesloten nadat iemand in het water braakte.
Sinds kort is dit zwembad in beheer van Lago. Zwembad zelf is zeer aangenaam. Goeie temperatuur van het water, enkele glijbanen, ... Af en toe is er ook de mogelijkheid om met een VR bril in het water te snorkelen. Er is ook een wellness, fitness en cafetaria met mogelijkheid tot eten. Alles is zeer goed onderhouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid