facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad schinde

Info

zwembad de schinde

Adres: oorderseweg 83, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: +3232926550
Stad: Ekeren
Route: oorderseweg 83
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 09:30


op zoek naar gerelateerd: Zwembad Brasschaat, Zwembad Brasschaat openingsuren, Cafetaria De Schinde, Openingsuren Zwembad Merksem, Openingsuren zwembad Kapellen, Zwembad Merksem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HTH Squash Club HTH Squash Club 2 km We hebben ons zeker geamuseerd tijdens het midgetgolfen! We zijn met 2 personen ongev...
Koninklijke Skiclub Zondal Koninklijke Skiclub Zondal 3 km Skiclub Zondal is de oudste en grootste skiclub van België
Recensies
Donderdagmiddag 12u10. Het zwembad is deze middag 1,5u geopend voor het normale publiek. Wanneer je je na het omkleden naar het zwembad begeeft, blijkt dat de helft is voorbehouden voor een school!?. Geen probleem, er is immers nog een half zwembad vrij. Een baan wordt, zoals gewoonlijk, nog vrijgehouden voor snelle zwemmers, maar de overige twee banen zijn gelukkig nog vrij. Dat is tot op het moment dat er 15-20 senioren beslissen om ook iets te komen doen wat op zwemmen lijkt, waardoor het nu helemaal onmogelijk wordt om nog baantjes te kunnen trekken. Toch opvallend dat scholen waarvoor het zwembad sowieso al het grootste deel van de dag wordt vrijgehouden nu ook prioriteit zijn. En nog meer opvallend: iemand die wat baantjes wil komen trekken en hier het hoogste tarief voor betaalt wanneer de stad niet gehackt is, krijgt hiervoor het minste terug.
Fijn baantjes trekken hier, keer op keer. Beetje juiste momenten kiezen voor de drukte maar aangenaam zwemmen dan. Propere kleedkamers en douches en altijd heel vriendelijk personeel!
Lauwe douches ! Heerlijk douchen hier nu ik mijn gasfactuur niet meer kan betalen. Genieten genieten genieten ! De voetschimmel neem ik er met plezier bij.
Proper zwembad met kinderbadje en een ruime cafetaria waar je ook iets kan eten.
Ik ging hier regelmatig zwemmen maar nooit s'morgens. Vandaag eerste keer en tevens ook de laatste, drukker dan normaal geen probleem maar als je een half uur voor het einde van de beurt met veel de veel volk in 1/4 van het zwembad gepropt word is de lol eraf voor mij. Aangekaart bij de beheerder, niks aan te doen word politiek beslist scholen hebben voorang,dat ze dan de zwemuren aanpassen dat de mensen weten hoe het zit. dus ik zal een andere sport moeten zoeken denk ik
Prima zwembad om baantjes te trekken . Verzorgde cabine en toiletten ook heel vriendelijk personeel en handige lockkers Alleen jammer dat het cafetaria meer gesloten is dan open .
Water in het grote bad wel erg koud. Verder prima zoals een zwembad hoort te zijn. Makkelijke kluisjes zonder gesukkel met klein geld.
Zwembad is oké. Niet heel groot en als er een zwemclub is en een baan wordt vrijgehouden voor 'snelle zwemmers' is het wel wat krap voor mensen die gewoon rustig baantjes willen doen. Vaak is het dan nog uitwijken tussen senioren en spelende kinderen, maar dat hoort er bij denk ik dan. Temperatuur van het water is oké, zeker niet te warm, maar ook niet te koud. Douches zijn wel minder, ze zijn kapot en spuiten alle kanten uit. Zeker voldoende redders aanwezig!
Ok, soms wat koud voor de kleinste.
De plaats is mooi en geweldig, ik raad het ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid