facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Plantin Moretus

Adres: Plantin en Moretuslei 343, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 032707520
Stad: Borgerhout
Route: Plantin en Moretuslei 343
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Borgerhout, Zwembad Groenenhoek, Zwembad Arena, Zwembad Sportoase Deurne, Veldstraat zwembad, Openingsuren Zwembad Arena, Ombudsvrouw Antwerpen, Zwembad Merksem Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemclub Olympic Antwerp ZOLA Zwemclub Olympic Antwerp ZOLA 22 meter Een plaats voor iedere zwemmer, een thuis voor recreatieve en sportieve prestaties.
Recensies
Qua personeel is er niets mis, zij zijn allemaal van topkwaliteit. Het probleem zit ‘em in het zwembad zelf. Er is 0 ruimte om deftig te kunnen zwemmen vanaf er nog maar 20 zwemmers zijn. Daarenboven is er ook geen, al dan niet kleine, zit- of ontspanningsruimte voor grote mensen. Het feit dat er enkel een zwembad voor baantjeszwemmers is, en 1 andere voor kleuters, maakt dat veel kleine kinderen zich geregeld tussen de baantjeszwemmers bevinden. Tenslotte zijn de openingsuren ook niet zo heel uitgebreid. Jammer dat men na de grote werken hier geen verdere uitbreidingen heeft uitgevoerd.
Een goed 25meter bad, voor baantjes trekken. Een groot ondiep bad voor kinderen, instructie en spelen. Omkleed cabines zijn ok, hebben haakjes om iets op te hangen. Lockers zonder munt werken met zelf gekozen code. Ruime fietsparking ,deels overdekt, voor de ingang.
Op zich goede zwembad. Maar ze moeten hun personeel eens goed bekijken. Er is een redder die denkt dat hij op een machtspositie zit en die ook ten onrechte misbruikt.zielig eingelijk meer kan ik niet zeggen
Goed bad van t stad. Zwemvereniging ZOLA geeft hier zwemlessen op zaterdag en maandag en vrijdag. De indeling is in groepen van zeesterren tot de haaien het is leuk les te krijgen. Zwembad Plantin Moretus maakt deel uit van een sportcomplex waar ook andere sporten beoefend worden zoals zaalvoetbal, volleybal, badminton. Er is een cafetaria van waaruit u de beoefende sporten kan bekijken. Het is beter te voet of met de fiets te komen, de hele buurt parkeert op het terrein.
Niet de meest sexy locatie en geen ideale openingsuren. Maar dat wordt wel ruimschoots goedgemaakt door het personeel en de netheid.
Spijtig dat je de kinderen achteraan bij niet ken zien als je groter dan 1.50 bent als je helemaal vooraan in de cafetaria zit.
Leuk zwembad, m'n zoontje komt er graag
Zeer slecht. De vrouw aan de kassa geeft duidelijk nog nooit van elementaire beleefdheid gehoord, snauwt je af bij de minste vraag. De organisatie loopt bocendien volledig mank.
Fijn 25 meter zwembad op een goede locatie. De openingsuren op weekdagen zijn helaas niet ideaal voor mensen die overdag werken. Het zou leuk zijn als het zwembad vaker tot bv. 20u open was.
Het grote bad is 25 meter lang, het kleine ongeveer 15 meter. Het water is goed verwarmd, meestal tussen 20-24 graden. Vanuit de cafetaria heb je zicht op beide baden. De wand is een groot raam en er is ruimte voorzien als zitplaats.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zwembad Plantin Moretus met het openbaar vervoer


Borgerhout Station Oost 150 meter
38
Borgerhout Station Oost 200 meter
21
38
420
421
422
Anvers-Est 310 meter
Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis 460 meter
420
421
422
Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis 480 meter
420
421
422

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid