facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Kessel-Lo

Adres: Stadionlaan 4, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016 25 34 80
Stad: Kessel-Lo
Route: Stadionlaan 4
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: zwembad provinciaal domein kessel-lo, Kessel-Lo Provinciaal domein, stadionlaan 4 3010 kessel-lo, Zwembaden Leuven, provinciaal domein kessel-lo plattegrond, Provinciaal domein Kessel-Lo nieuwe speeltuin, Buitenzwembad Leuven, Provinciedomein Kessel-Lo wandelen
Recensies
Groot zwembad, wel een beetje aan de oude kant. De kleedkamers zijn wel nog degelijk en proper. Er is ook een klein badje voorzien voor de allerkleinsten. Naast het zwembad is een aangename bar waar je gezellig iets kan eten en drinken.
De openingsuren op Google zijn fout. Je moet op de officiële site van Stad Leuven kijken dan heb je altijd de juiste openingstijden van het zwembad Kessel-Lo.
Verouderde infrastructuur. Zwembadwater ligt veel te diep. Oude kleedhokjes en vervuilde vloeren. Tijd voor een grondige renovatie!
Dit wat ouder zwembad doet momenteel voor ons dienst als bad voor wedstrijden. Het water ligt wel diep ten opzichte van de zwembadrand. Spijtig dat ondanks de zwemwedstrijden en de badmintonwedstrijden in de aanliggende sporthal de cafetaria niet open was op zondagnamiddag.
Ik heb daar soms waterpolo wedstrijd de bodem is vuil en de kleedhokjes zijn vuil het water is ook vuil het heeft wel zijn leeftijd maar het zou wel echt beter kunnen. de cafetaria is wel leuk zicht op het zwembad en de sportzaal en ook vrij groot
Propere taverne met zeer vriendelijk personeel , een snelle bediening , lekkere soepen en zeer schappelijke prijzen . Een aanrader terwijl je kindjes in de zwemles zitten of als je zelf een plonsje gedaan hebt .
Het zwembad is op zich prima om baantjes te trekken en ook nog eens heel goedkoop. Alleen jammer dat het er vaak echt smerig bij ligt in de ruimte met kleedhokjes en kluisjes. Haren, pluizen, pleisters, stofnesten… tegen een uur of zeven ‘s avonds ligt de vloer er echt bezaaid mee.
Vandaag gaan zwemmen in Kessel-Lo. Tijdens de coronaperiode was het altijd zeer proper, er werd veel gepoetst. Maar nu... het water stinkt, er ligt vuile rommel op de bodem, smerige douches, vuile kleedhokjes. Ik hoop dat de verantwoordelijken nu eens doen wat ze moeten doen.
Leuk om eens te gaan zwemmen. Zodra er andere activiteiten voetbal, badminton toernooi,... doorgaan, is de parking veel te klein.
Tijdens 2020, in corona tijden, heb ik hier veel gezwommen. Zwemmen was nog de enige sport die toegelaten werd. Tevreden over dit zwembad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid