facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Motte Gemeentelijk Park Zaventem

"Gemeentelijk zwembad in Zaventem"
Adres: Hector Henneaulaan, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 027259696
Stad: Zaventem
Route: Hector Henneaulaan
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:45
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 19:45


op zoek naar gerelateerd: Zwemclub Zaventem, Zwembad Overijse, Gemeente Zaventem, Zwembad Grimbergen, Zwembad Leuven, Zwembad Tervuren, Zwembad Vilvoorde, Zwembad Mechelen
Recensies
-Kleed cabines : klein, krap, onhandig,.. Slechts 2 ofzo geschikt voor een gezin. Schande. -Douche : of frisjes of loeiheet -Zwembad : teveel volk en te weinig banen, wel leuk kinderbad en peuterbad. -Temperatuur : voor kinderen wat koud. Bij ons kind na een halfuur blauwe lippen en rillen. -Redders : altijd vriendelijk en behulpzaam. -Kuispersoneel : idem -Kassa personeel : hangt er vanaf wie er zit. Soms apathisch, soms vriendelijk, soms no comment.. -Openingsuren : van den hond!!!! Enkel buiten de schooluren bv 8u tot 9u en niet echt laat 's avonds. Wij geraken hier dus niet na onze werkuren. En in 't weekend hebben we weinig tijd en zijn er sowieso teveel mensen om deftig te kunnen zwemmen. Weinig keuze in de streek : Overijse is dicht, Hofstade is dicht, Tervuren is piepklein en met Brusselse zwembaden hebben we slechte ervaringen. Wij gaan sinds kort dus naar Nekkerpool.
Goed als je baantjes wilt zwemmen. Het water is wat aan de koude kant. Dus voor kleine kinderen raad ik aan om enkel in het kleine plonsbadje te gaan.
Deze zwembad is depresief en de kotjes zijn niet netjes Groeten Obama
Super leuke zwembad! Ik kom hier zeer graag! Ik vind het alleen niet kunnen dat de ouders hun kindjes vanuit de cafetaria foto 's staan te maken of misschien filmen... ik ben zelf bijna mama en zou het niet kunnen vinden als er perongeluk een foto van mijn eigen kindje in haar zwempak zou zijn... ik vind dat de cafetaria moet ingrijpen... ik voelde me ook niet op mijn gemak voor mezelf...
Baantjes trekken en daarna ontspannen in het bubbelbad,zalig
Aangename temperatuur, voldoende plaats voor baantjeszwemmen
Proper zwembad, goed personeel dat hun werk nog steeds serieus nemen! Aangenaam zwemmen als er niet al te veel volk is. Het water is aangenaam. Douches zijn in orde!
Tot mijn grootste spijt dien ik mijn beklag te doen, niet van mijn gewoontes! Publieke ruimte in Vlaanderen = mondmasker maw zwembad Zaventem = mondmasker bij het betreden van het zwembad. Helaas... gisteren mocht dit worst wezen: Minstens 3 mensen kwamen binnen om te betalen in alle gemak ZONDER mondmasker. Zonder te spreken over leerkrachten voorbeeldfuncties die het zwembad betreden en ook verlaten zonder mondmasker. Sinds wanneer bestaan er uitzonderingen op de regel? Waarom dan nog maar een mondmasker dragen? De mensen zonder mondmasker zijn zonder enige gêne EN zonder een opmerking te krijgen naar binnen gegaan. Wetende dat er hoogstwaarschijnlijk mensen die vanuit Brussel afzakken naar Zaventem. Bovendien... eens aan t zwembad, blijven de mensen gezellig en rustig aan de kant staan zonder distantiëring. Waar beter dan een babbel slaan dan aan t rand van het zwembad?! Dit is zeer storend voor de mensen die lengtes proberen te zwemmen. Geen 1 opmerking wordt er gegeven. Waarom dan nog affiches uithangen ?! Waarom dan niet naar t kinnekeszwembad gaan zitten om er te babbelen?! Zwembad van Zaventem is één en al laxheid mbt maatregelen. Ik wil dit niet ongezien of ongehoord laten nu we in de 4de golf binnen gestormd zijn !
Eenvoudig gemeentelijk zwembad. Geen spectaculaire glijbanen, maar voldoende voor de kinderen om zich een paar uur te amuseren. Er is een gratis bubbelbad, de stoommachines heb ik nog niet gebruikt buiten dienst . Als peuters vonden onze kindjes het water van het peuterbadje te koud. Nu is de temperatuur ok en amuseren ze zich in het kindergedeelte. Ook niet laat open op zaterdag en zondag. Zwemshort is verboden, enkel zwembroeken toegestaan.
Ik kom hier vaak op een donderdag en blijkbaar op donderdag werkt electronisch betalen nooit in de cafetaria en de dame achter de bar begrijpt plots geen Nederlands meer - ik kom ook op zondag en dan kan ik plots wel electronisch betalen - zou er zwart geld mee gemoeid zijn?!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid