facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Druppelteen

Zwembad De Druppelteen
Adres: Marktplein 27, 1880 Kapelle-op-den-Bos, België
Telefoonnummer: 015 71 16 85
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Marktplein
Huisnummer: 27
Postcode: 1880


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–19:00
woensdag: 12:00–18:00
donderdag: 12:00–19:00
vrijdag: 12:00–19:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Waterkwaliteit en temperatuur mag iets beter zijn. De douches zijn ècht wel aan vernieuwing toe. Voor de rest is dit een zeer verzorgd zwembad toegankelijk voor een breed publiek.
Misschien wel klein maar heel praktisch en proper zwembad. Ideaal om met je peuter en kleuter te leren zwemmen.
Leuk zwembad met daarnaast een kinderzwembad. Enkel de temperatuur van het kinderzwembad was te laag voor mijn zoon van 1 jaar.
Openingsuren kloppen niet met die van de website. 40 minuten gewandeld met een groep van 20 kinderen om aan een gesloten deur aan te komen…
Zeer slechte ervaring gehad in cafetaria van het zwembad . Aan de toog bestelde ik 2 dranken en een croque . De dame die me bediende drukte enkel een ticket af voor de keuken en gaf me geen betalingsbewijs toen ik terstond betaalde . Toen we naderhand de cafetaria verlieten werden we teruggeroepen met de boodschap dat we niet betaald hadden . Zeer vreemde manier van werken temeer daar de uitbater ons hierop meldde dat we daar niet meer welkom waren . Als ze al eens zouden beginnen met een ticket te geven als men betaald dan zou dit al helpen om elk misverstand uit de weg te helpen . Dit is als tip bedoeld voor volgende bezoekers !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid