facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Bornem

Adres: Barelstraat 111B, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 03 889 65 00
Stad: Bornem
Route: Barelstraat 111B
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 13:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sportdienst Bornem, Zwembad Bornem tarieven, Squash Bornem, Zwembad Bornem reglement, Breeven Bornem activiteiten, Breeven Bornem speeltuin, Breeven Bornem, Zwembad Breeven Bornem Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Bornem Zwembad Bornem 0 meter Beneden aanmelden en betalen kan met kaart er is een lift aanwezig of met de trap o...
Recensies
AAN IEDEREEN. STOP MET OP DE BUSSTROOK TE PARKEREN. BIJ VELE BUSCHAUFFEURS IS DIT ZEER FRUSTREREND AAN AL DIE ......... DIE DENKEN DAT ZE WAT MEER MOGEN ALS EEN ANDER. BENDE PIPOOS. EN DAN : SORRY HEB HET BORD NIET GEZIEN. DE MEESTE KOMEN HIER ETEN .ZIJN ALTIJD DEZELFDE. NIEMAND LOST DIT NOG OP.
Water is te koud voor onze kleine schat 1,5jaar We zijn tweemaal gegaan en telkens na 10 minuutjes begon ze te bibberen. De rest van het zwembad is OK. Mooie omgeving, grote parking, propere kleedhokjes en opbergsysteem voor kleren. Leuke glijbaan.
Leuk zwembad met leuke glijbaan. Enkel temperatuur van het water van het babybad was te laag voor mijn zoon van 7 maanden.
Het zwembadwater in de kleuter/kinderbaden is veel te koud voor niet-zwemmende kinderen. Na een kwartier zagen de kleuters blauw van de kou .
Mag soms wat properder. Voor de rest goed zwembad
Leuke plaats om te zwemmen. En de kids amuseren zich hier ook super met de glijbaan en de ballen over of onder het net te kloppen. Altijd netjes ook de lockers en de kleedhokjes.
Water zowel in zwembaden als in douches te koud.
De glijbaan doet wel een beetje pijn
Superleuk zwembad. De kinderen hebben hier steeds een fijne tijd!
25m bad veel te warm en kinderbaden veel te koud. Logica is ver zoek. Bandjes om binnen te gaan werkten niet allemaal en ook problemen met kluisjes.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zwembad Bornem met het openbaar vervoer


Bornem Breeven 190 meter
938
Bornem CC Ter Dilft 230 meter
Bornem CC Ter Dilft 260 meter
Bornem CC Ter Dilft 280 meter
Bornem CC Ter Dilft 340 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid