facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Asse

Adres: Potaarde 14, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02 451 20 30
Stad: Asse
Route: Potaarde 14
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Ternat, Zwembad Assen, Zwembad Lebbeke, Zwemlessen Asse, Zwembad Meise, Zwembad Ninove, Zwembad Dendermonde, Zwembad Londerzeel
Recensies
Ik kan niet oordelen over het zwembad, maar sportloods scoort slecht. Nadat we het met behulp van zwembad medewerker gevonden hadden blijkt cafetaria compleet ontoegankelijk voor rolstoel gebruikers.
Het ware is erg nat. Maar zeker niet te koud
Gemiddeld zwembad. Vriendelijk personeel, moderne kleedhokjes zelfs ietwat luxe uitstraling door gebruik houtfineer, relatief laat open van woensdag tot en met vrijdag. Modern systeem met een kaart om binnen/buiten te gaan en je kastje te sluiten. Het water zelf heb ik op het zicht al properder geweten relatief veel rondzwevende plukjes haar, een paar vlekken op de bodem en er lijkt ook nogal wat chloor in te zitten. Ze lijken ook de neiging te hebben om maar een paar baantjes afgelijnd te laten, de rest is één brede vlakte wat het baantjes zwemmen met enige tempo er niet makkelijker op maakt. Helaas nogal duur voor wie niet in Asse woont. Nog wat praktische informatie: lockers werken dus met een kaartsysteem geen muntstuk nodig, betalen met de kaart is mogelijk, zwemmen met hulpmiddelen zoals paddles of vinnen is geen probleem. Gratis haardrogers beschikbaar. De nodige parkeergelegenheid ter plaatse, ook op wandelafstand van station Asse.
Zeer proper zwembad en kleedkamers, maar te klein voor al het volk. Op zaterdag en zondag is het over koppen lopen. Men probeert 2 banen vrij te houden voor baantjes zwemmers maar dat is te weinig en bovendien houdt niemand er zich aan.
Medewerkers altijd vriendelijk!
Het is hier proper, er is genoeg plaats vrij om te zwemmen. Er zijn plankjes en poolnoodles voorhanden. Het personeel is vriendelijk en professioneel. De prijs valt goed mee, vooral als je van Asse bent. Hier zal ik regelmatig terugkomen en zelfs misschien een abonnement pakken.
Proper onderhouden zwembad met 2 rechthoekige zwembaden, waarvan 1 ondiep met warm water voor kinderen. Geen glijbaan, duikplank of dergelijke. Kleedhokjes aan de kleine kant. Kledingkastjes werken met je inkomkaart, dus geen geldstukken nodig. Zeer goeie douches.
Ga er regelmatig zwemmen. Vriendelijke mensen. Wel jammer dat ze enkel twee baantjes hebben voor snelle zwemmers en geen baantje voorzien voor mindervaliden en bij veel volk in het zwembad is het niet zo aangenaam zwemmen voor mij!
Leuk zwembad voor baantjes en gewoon zwemmen. Voor de kinderen wel enkel klein bad zonder attributen. Ook een fijne cafetaria waar je vriendelijk bedient wordt.
Kwalitatief zeker niet het beste complex maar alles is wel aanwezig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid