facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zweitraum

Info

Weinbar und Vinothek
Klötzerbahn 14 - 4700 Eupen

Adres:
Stad: Eupen



op zoek naar gerelateerd: Antoine Eupen, Imprévu Eupen, Traiteur Eupen, Waldrestaurant Eupen Speisekarte, Meeting Point, Eupen, Antoine Eupen Facebook, Restaurant Eupen
Recensies
Super lekker eten. En de wijn begeleiding is gewoon super
Zowel het eten met de wijnbegeleiding, als de service en de sfeer zijn buitengewoon goed! We brachten een erg leuke avond door en zullen zeker terugkomen. Sterk aanbevolen!
Bedankt voor het geweldige menu met de geweldige wijnbegeleiding. We waren er voor de eerste maar niet de laatste keer. Het is meer dan 5 sterren waard. We waren helemaal verbaasd over de service en de algehele sfeer.
Heerlijk 6-gangenmenu. Zeer warm welkom van de chef met gemak. Originele wijnkaart. Zonder aarzeling aanbevelen!
Heerlijk eten, geweldige sfeer en vriendelijke en prettige service. Absolute aanrader!Eten: 5/5
Wij waren hier met een groep meiden en hadden het all-in menu met complete wijnbegeleiding. Het was fantastisch! Het eten was superlekker, de bijpassende wijn, een droom. Laat de auto beter thuis als je hier komt ;- We zullen terugkomen, zonder twijfel!
Heerlijk eten, goede service, alles is geweldig. En met het oudejaarsmenu zijn we weer in het nieuwe geglipt. Ga zo door
Uitstekend menu, elke gang een aangename verrassing en zeer vriendelijke service.
Ik hou van goede wijn en proef daarom graag vooraf wat ik koop. Het is fijn dat hier altijd een kans is en dat je af en toe een speciale drop kunt openen. Keer op keer heb ik uitstekende ervaringen gehad. Hartelijk dank.
Uitstekend restaurant, laat je gewoon verwennen door de chef en de eigenaar, er is wat er is, waarbij mensen vragen naar compatibiliteit en wat niet te eten en dat aanpassen. Dan heeft de bijpassende wijn bij de 7 gangen ons helemaal overtuigd, niet te vergeten de prijs, die bij een 7 gangen menu niet ter discussie staat. Alex ga zo door, we zullen zeker terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid