facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZW.ART

ZW.ART

Info

ZW.ART kan je vinden in het centrum van Meise, op een steenworp van de plantentuin. Het is de ideale plek om te genieten van een kop koffie en gebak.



"Cozy coffeeshop in the centre of Meise. If you're in the mood for breakfast - good coffee and vegan sweets, come & say hi!"
Adres: brusselsesteenweg 29, Meise
Telefoonnummer: +3224550050
Stad: Meise
Route: brusselsesteenweg 29


Recensies
Heerlijke koffie en veel alternatief voor intoleranties. Ik heb net de lekkerste gluten- en suikervrije brownie opgegeten! Het personeel is heel vriendelijk wat maakt dat ik hier zeker terug kom! Zeker ook een aanrader voor vegans!
Zw.art is the place to be in Meise als je van koffie en vegan lekkernijen houdt! Het interieur is er warm en gezellig, zoals de barista, Suzanne en haar collega’s! Als je langs gaat, moet je zeker een stukje citroen-maanzaad cake of matcha-vanille cake proeven. Uiteraard in combinatie met een lekkere kop koffie, of in mijn geval een warme chai latte. Bedankt voor de aangename ervaring Zw.art!
Heerlijke lekkernijen en een zeer vriendelijke bediening Speciale dieetwensen: Vegan
Wat een lekkere koffie en ook de vegan en soms suikervrije taartjes zijn zeer lekker!Eten: 5/5
Lekkere drankjes, glutenvrije snack. Leuke atmosfeer.Eten: 5/5
Verrukkelijke koffie en gezonde zoetigheden! Deze koffiebar blijft verrassen: maandelijks wordt er nagedacht over nieuwe, smakelijke gebakjes en koffievariëteiten. Ook kan je er terecht voor leuke cadeautjes en een gezonde lunch. Absolute aanrader, en leuk om te combineren met een bezoekje aan de plantentuin. De eigenares verwelkomt je altijd met een fijne glimlach!
Aangenaam verrast. Super vriendelijke bediening. Heerlijke koffie en kwaliteitsvolle gebakjes.
Ik ben in het algemeen geen koffiedrinker maar ik vind dit oh zo'n leuk plekje! Super fijn dat er ook zelfgemaakte vegan gebakjes aangeboden worden en de service is altijd heel aangenaam en met een grote glimlach. Ik ben alvast grote fan van de Chai Latte! Mmm!
Tijd voor een lekkere en gulle break aan democratische prijzen. Klein buitenterras aan de achterkant. Trapjes om binnen te gaan. Van de zetel in de vitrine heb jij een mooi zicht op de kerk. Ook vegan. Voor herhaling vatbaar
Ik geef een 4 want ik had graag ook de mogelijkheid gehad om daar een snackje of salade als lunch te kunnen gebruiken. De warme chocolademelk, de frambozen muffin en cake waren heel lekker en je zag direct gemaakt met kwaliteitsproducten. Uitbaatster is inderdaad heel vriendelijk en enthousiast. Een hele lekkere plek om te ontbijten en hopelijk ook te lunchen. Het klein terrasje achteraan is zeker een bijgevoegde waarde waar het heerlijk vertoeven is hoewel het heel simpel werd gehouden. Het nodigt uit tot een pauze. Zeker een aanrader en voor terugkeer vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid