facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuidstation Apotheek

Zuidstation Apotheek
Adres: Rue de France 2 Frankrijkstraat 2 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 522 80 65
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue de France 2
Huisnummer: Frankrijkstraat 2
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 07:00-19:00
Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 09:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie du Midi Pharmacie du Midi 281 meter aangenaam & vriendelijke apotheek man, goede dienstverlening. zou goed zijn moes...
Pharmacie Maquet Pharmacie Maquet 1 km Extra voor 50 jaar. Geplaatst door Gerd Kramer Verzonden vanaf mijn telefoon
Pharmacie Mory Pharmacie Mory 1 km Ik heb nog nooit eerder mijn mening gegeven voor een dienst, maar nu zit het zo erg i...
Recensies
Als Vlaming blijf je hier beter weg: zeer arrogante louter Franstalige bediening, in de stijl van "wat denkt die Vlaamse boer wel, in Brussel spreek je Frans". Te vermijden, zeker wanneer je bijvoorbeeld uitleg nodig zou hebben bij het nemen van medicatie
Zure apothekers en een ietwat discriminerende sfeer vind ik persoonlijk naar mij toe. Hier kom ik zeker niet graag, enkel als het niet anders kan.
Zeer professioneel en vriendelijk. Ze willen niet gewoon verkopen, ze geven echt advies en doen moeite om je als klant te helpen.
Handig omdat in het station. Schone en opgeruimde apotheek, relatief goed bevoorraad. Behulpzaamheid en efficiëntie hangt echt af van wie je tegenkomt. In- en uitgang via dezelfde deur => redelijk gemiddelde toegang voor mindervaliden. Eerlijke prijzen voor een station/apotheek in de buurt.
Ze doen antigeentesten voor op reis! Ze zijn 35 euro. Zorg ervoor dat u ruim voor vertrek komt, ook al heeft u het papier met de schriftelijke uitslag, na 20 minuten ligt de QR-code 2 uur na de test in de brievenbus. Vriendelijk personeel.
Weigering om voorgeschreven medicijnen te leveren omdat zogenaamd de medicijnen sterke anthalic gereguleerd zijn????? Ondanks dat slechts 1 van de medicijnen voor hen een probleem vormde. Als een recept van uw arts niet voldoende is, wat moet u dan doen? Verrassend genoeg heeft een apotheek op 5 minuten van de n geen problemen gehad met hetzelfde recept. Maar vandaag krijg je pijnstillers voorgeschreven, je wordt niets gevraagd, je weigert gewoon onder het voorwendsel dat het is om te reguleren wat niet waar is. Ze zouden zich moeten schamen voor het openen van een bedrijf als een apotheek dat verondersteld wordt mensen te helpen en in plaats daarvan een rechter te worden om hen te beoordelen.
Zielige service, agressief, onaangenaam personeel. Ik begrijp niet hoe je zieke mensen zo gemeen kunt behandelen. Ik raad het helemaal niet aan, ik sterf liever dan om hun diensten te vragen!!!
Zeer slechte ontvangst, onpersoonlijk, weigering van een medicijn, dokter aan de telefoon... behandeling die ik al 21 jaar heb!... Ik raad deze apotheek absoluut niet aan!
Apotheek uit de Sovjettijd. Degene die deze plek bezit, zou zich moeten schamen. Werkt als iets uit vervlogen tijden. Geen klantenservice, vreselijk personeel. 1 ster is genereus
Zeer goede ervaring, ik had mijn trein om 7:43 uur. Omdat ik altijd te laat was, arriveerde ik 15 minuten voor vertrek om een ​​antigeentest te doen. Ze deden het zo snel mogelijk zodat ik mijn resultaat kon ontvangen en op tijd mijn trein kon nemen! Gedaan, wachten op het resultaat 5 minuten alleen heel erg bedankt :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid