facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zowizoo

Zowizoo

Info

✓gezellige dierenspeciaalzaak
✓1700m² winkelplezier
✓service met de glimlach
✓advies op maat.

Geschiedenis

Bedrijfsbeschrijving: Zowizoo is een dierenspeciaalzaak waar liefde voor dieren, eerlijk advies en service met de glimlach centraal staan. Sinds 2005 trachten wij de band tussen huisdieren en hun baasje te versterken. Dit door een uitgebreid assortiment dierenbenodigdheden aan te bieden, baasjes te voorzien van eerlijk & persoonlijk advies en door het organiseren van unieke events & leerrijke lezingen. Ons motto: Wij helpen u ZOWIZOO verder!



"Al sinds 2005 trachten we de band tussen huisdieren en hun baasjes te versterken. Dit doen we door een enorm uitgebreid assortiment aan dierenbenodigdheden aan te bieden, baasjes te voorzien van eerlijk en persoonlijk advies en door het organiseren van unieke events. We mikken op een totaalbeleving in de winkel én daarbuiten. Alles om het klant en dier zo aangenaam mogelijk te maken! Onze focus ligt op 5 grote diergroepen: honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. Binnen deze diergroepen vind je bij Zowizoo alles, of toch bijna alles, van voeding tot accessoires. Vind je niet wat je zoekt in de winkel? Vraag het dan gerust aan één van onze medewerkers."
Adres: Mechelsesteenweg 272, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03 451 95 95
Stad: Kontich
Route: Mechelsesteenweg 272
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Dierenspeciaalzaak, Dierenwinkel Antwerpen centrum, Grote dierenwinkel België, Dierenspeciaalzaak TOM en co, Zowizoo kippen, Dierenspeciaalzaak online, Dierenwinkel Antwerpen open op zondag, Dierenspeciaalzaak Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groeninghe Dierenspeciaalzaak/Maalderij Groeninghe Dierenspeciaalzaak/Maalderij 2 km Uitverkoop altijd leuk zeker als je zowieso wat spullen nodig had...helaas was het me...
Recensies
Heel groot, uitgebreid gamma waar je letterlijk alles kan vinden voor je hond, kat, knaagdier, vogel of aquaria. Winkel is heel proper en voelt ruim. Je kan er ook een afspraak maken voor de doggywash. Voldoende parking aanwezig en de ingang is rolstoelvriendelijk.
De verantwoordelijk van de aquarium afdeling heeft een mooie compensatie gegeven! Grote prijzige winkel met veel keuze. Jammer genoeg is de service & info. die je krijgt van de aquariumafdeling niet echt dat. Vergeten ze geen diertjes te weinig mee te geven dan geven ze wel slecht advies. Bij gebrek aan algenetende visjes bevolen ze grote zebraslakken aan. Met mijn vermelding dat ik slaketende slakken/Anentome helena heb. de verkoper deed zelfs navraag bij een collega dat men deze slakken samen kon houden, het antwoord was ja. Dus na een paar uur had 1 van mijn helena slakken al een snackje van €2,50 beet. Leuk hoor!
Winkel is echt mooi ingedeeld. Voor elk dier vind je alles. Echt een aanrader. Ik heb er albino pantser meervallen een bèta vis gekocht. Echt mooie en gezonde vissen
Opendeurdag en de mensen die er werken....wauw, zo enthousiast , zo behulpzaam. Vooral omdat het ook een training was voor de wolfhonden.
Wij waren hier om eens te kijken voor een honden-buggy. Ze hebben een ruime keuze en we konden ook vragen stellen waarop we antwoord kregen
Heel grote dierenspeciaalzaak. Veel groter aanbod dan de gemiddelde concullega. Gevolg hiervan dat het iig op de zaterdag dat ik er was ook redelijk druk kan zijn. Zeker een aanrader!
Kom hier speciaal voor het uitgebreide aquarium assortiment. Planten en vissen allemaal in topconditie. Mooi gepresenteerde showtanks.
Heel goed verzorgde winkel met een variatie aan producten, waaronder ook verschillende merken KVV zoals Dogmeat. De opendeur was ook heel goed georganiseerd. De prijzen zijn wel iets duurder dan op de meeste andere plaatsen. Kortom een gezellige winkel.
Zeer uitgebreide dierenwinkel, enorme keuze aan voedsel en benodigdheden. Mooie, aparte ruimte met alles voor het aquarium inclusief ruime keuze aan vissen en planten. Er is ook een doggywash voor wie zijn hond wil wassen.
Zeer fijne en uitgebreide dierenwinkel. Met erg fijn personeel. Behulpzaam en fijn om te winkelen , je bent er langer dan je van plan bent. En je neemt ook meer mee omdat ze zo'n leuke en uitgebreide collectie hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid