facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoutkorreltje

Zoutkorreltje

Info

Wij zijn frituur Zoutkorreltje, we zijn nog maar een maand open en als je nog geen frieten van deze frituur hebt gegeten, moet je zeker eens afkomen!

Geschiedenis

Uitbaadster: Vera Theunis

Adres: Leopoldstraat 41 , Merksplas 2330, BE
Telefoonnummer: 014 75 87 68
Stad: Merksplas
Route: Leopoldstraat 41
Postcode: 2330


Openingstijden

Donderdag: 16:00-23:00
Vrijdag: 11:30-13:30
Vrijdag: 16:00-23:00
Zaterdag: 11:30-13:30
Zaterdag: 16:00-23:00
Zondag: 11:30-13:30
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: frituur royal merksplas, de frietketel merksplas, frituur merksplas, frituur hoogstraten, fritshop merksplas, frituur ria merksplas, frituur fritshop merksplas, frituur rijkevorsel
Recensies
Zeer vriendelijke bediening. Ook de frieten waren lekker en de vleesjes zeker ook! Echte aanrader! We gaan zeker nog eens komen.
Ken je die emoticon met die groene straal uit zijn mond.... zo voelde ik mij na het eten hier! Frieten half rauw, slap en slecht gebakken.... veel te veel saus! Helaas halve portie weg gegooid. Mijn snack??? Een vleeskroket.... korst zacht, oud vet! Nee gewoon even doorrijden en een andere frituur kiezen. Oh ja en met de kaart betalen? Helaas, of je even naar de overkant wil gaan om cash te halen!
Niet heen gaan!!! VIES!!! Stinkt er naar veel te oud frituurvet. Eten smaakt daar ook naar. Binnen is het een vies donker hol en dan ook nog voor al dat slechts veel te duur!!!!
Doorrijden of lopen dit moet de slechtste friettent in de wijde omgeving zijn. Duur ,smakeloos en rouwe / niet voldoende gebakken spullen. Dus overslaan.
Altijd vriendelijk bediend
Vriendelijke maar vooral vlotte en accurate bediening. Waar voor je geld. De frieten worden echt perfect gebakken met de ideale krokantheid zoals ik die wil.
We hadden enkel een bacon burger en die was heel lekker. De snacks waren ook goed gebakken.
Heel lekkere frietjes! Zoals het in elk frituur moet zijn!
Goede frituur met vriendelijke mensen en kei lekkere burgers.
Zeer goede frietjes voor een goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid