facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgteam De Levensboom vzw

Zorgteam De Levensboom vzw

Info

Mensen ondersteunen in levenslang zorgeloos wonen en leven. Streven naar een optimale gezondheid en zelfredzaamheid, rekening houdende met eventuele beperkingen of aandoeningen. Dat is de missie van vzw Zorgteam De Levensboom.

Geschiedenis

ZORGTEAM De Levensboom is een multidisciplinair team actief binnen de thuiszorg en gegroeid vanuit 20 jaar ervaring in de thuisverpleging. Door de samenwerking van diverse (para)medische disciplines onder 1 dak bieden wij een totaalzorg bij iedereen die hier om vraagt. Autonoom waar mogelijk, ondersteund waar nodig. Naast onze eigen actieve zorgverlening coördineren we een rijk pallet aan diensten. Op deze manier bieden we een hoogstaande en betaalbare zorg die op een eenvoudige wijze wordt aangeboden. Het doel is dat de zorgvrager,mantelzorger en hulpverlener zich gesteund voelen.

Adres: Schopstraat 29, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0478 - 54 72 52
Stad: Herk-de-Stad
Route: Schopstraat 29
Postcode: 3540


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid