facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgcentrum Sint Lodewijk

Zorgcentrum Sint Lodewijk

Info

Zorgcentrum met warme zorg in 's-Gravenwezel / Schilde

Adres: Kerkstraat, 61, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 036588522
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Kerkstraat, 61
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: bode van lode st lodewijk, woonzorgcentrum voor dementerenden, bode van lode s gravenwezel, rusthuis wijnegem, kortverblijf schilde, hof van schoten, sint jozef schilde, serviceflats malle
Recensies
Mijn ouders hebben hier de allerbeste zorgen ontvangen tot hun einde toe. Iedereen verdient er een dikke pluim! Zo'n lief, vriendelijk en zorgzaam personeel alsook de directeur. Hartelijk dank voor alles!
Super goede ervaringen vanaf intake, verzorging en afscheid. Een dikke pluim voor het voltallig personeel, directeur inbegrepen. Bedankt Eline voor het het herinneringsdoosje. Een voorbeeld voor andere WZC.
Enkel op bezoek geweest bij ons ex buurvrouw. Zeer vriendelijk personeel, voor ons dan toch. Over de zorg kan ik niet oordelen.
Fantastisch goede ervaringen alsook met het afscheid nemen. Top
Beste zorgcentrum ooit tegengekomen. Prachtig park, levendige cafetaria, zeer vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid