facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij Huppeldepup VZW

Zorgboerderij Huppeldepup VZW

Info

Zorgboerderij Huppeldepup VZW

Geschiedenis

Zorgboerderij Huppeldepup is een plek waar iedereen welkom is.
Tijdens de week organiseren we activiteiten voor mensen (jong en oud) met een beperking. Ze kunnen er tot rust komen of deelnemen aan een volle dagbesteding.
Elke eerste zaterdag van de maand zijn we open voor het grote publiek en is iedereen welkom om deel te nemen aan de spelletjes in het dierenpark.
Tijdens de schoolvakanties kunnen de kids zich uitleven op de boerderij kampen.
En op schooldagen ontvangen we kinderdagverblijven, kleuter en lagere scholen.
Schoolreis programmas worden op maat gemaakt, in functie van leeftijd en aantal leerlingen meer info op [email protected]
Hippotherapie of aangepast paardrijden is ook een deel van ons aanbod, tijdens individuele sessies komen ruiter en paard samen en stimuleren ze de fijne en grove motoriek, deze lessen van 30 of 60 min kunnen gereserveerd worden op 0477 78 98 22.
Vanaf September komt de Mobiele Boerderij ook naar jullie toe.
Voorzieningen, scholen, woonzorgcentra kunnen de boerderij op verplaatsing laten komen. Tijdens ons bezoek doen we activiteiten met konijnen, kippen en schaap.
Hebben jullie zin gekregen om kennis te maken met dit nieuwe project, contacteer ons dan gauw !
Tot binnenkort.



"Zorgboerderij Huppeldepup vzw is ontstaan uit het idee een boerderij voor Iedereen te zijn.Een plek aangepast voor kinderen en volwassenen met een fysieke en of mentale beperking, voor leerlingen die een time-out nodig hebben of werknemers met een burn-out. Dagbesteding – Time – Out – Schoolflankerend traject of therapie.Onder begeleiding worden er activiteiten met onze dieren georganiseerd. Van voederen tot verzorgen tot het uitbouwen van projecten met betrekking tot parkverrijking van de dieren.Alle dieren zijn gewoon aan de aanwezigheid van mensen, ze zijn enorm lief, respectvol en verdraagzaam. Samen met onze Zorggasten leren we om dit ook te zijn.School-en groepsbezoeken aan de boerderij zijn mogelijk voor , na reservatie."
Adres: Warandestraat 48, 1851 Humbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 498 16 71 76
Stad: Humbeek
Route: Warandestraat 48
Postcode: 1851


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Zorgboerderij dieren, Zorgboerderij Huppeldepup kampen, Zorgboerderij Gent, Mobiele Zorgboerderij, Zorgboerderij Limburg, Zorgboerderij Hasselt, Zorgboerderij Vlaams-Brabant, Zorgboerderij Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belgian Fjord Horse Studbook Belgian Fjord Horse Studbook 549 meter This is the facebook page of the Belgian Fjord Horse Studbook.
Recensies
Heel toffe animatoren met een hart van goud voor de beestjes. Kids hebben zich super geamuseerd. Dank je wel voor de leuke ervaring!
Onze dochter had super veel plezier tijdens haar eerste vakantiekamp bij Huppeldepup! Een aanrader !
Zeer mooie en nette zorgboerderij. Kippen uit de legbatterij krijgen hier een gelukkige 2de kans. Vriendelijke medewerkers.
We hebben een jaar geleden onze 2 kittens Sky en Snow geadopteerd bij de zorgboerderij. Ze werden opgevangen bij opvangmama Marieke die echt een hart voor haar dieren heeft en je merkte echt dat ze wou dat de katjes in het juiste gezin terechtkwamen. Ze informeert ook nog regelmatig hoe het met hen gesteld is. Onze 2 kittens zijn uitgegroeid tot 2 aanhankelijke speelse katjes en we zijn enorm blij dat ze in ons gezin terecht gekomen zijn. Bedankt dat we de kans kregen om onze 2 schatjes te adopteren ! Zeker niet twijfelen als je zou willen adopteren bij hen!
Toen we op zoek waren naar een gezellige kat voor mijn oudere tante, gingen we in gesprek met een medewerkster van Huppeldepup. Een wildebras was uit den boze, wel wou ze graag een rustige knuffelaar. Daarnaast moest de kat ook met andere katten overweg kunnen, want als dat ooit nodig zou zijn, kan de kat veilig bij ons in opvang komen. Onze eerste keuze was niet geschikt, maar we kregen telefoon toen zich wél een goede kandidaat aandiende: Ibi. Die woont intussen al een hele tijd een gelukkig prinsenleven bij mijn tante. Dankjulliewel voor deze fijne kater en de goede opvolging!
Heb zeer slechte ervaringen met het kattenadoptieproject van Zorgboerderij Huppeldepup. Op 13 september 2022 nam ik contact met hen op voor de adoptie van 2 kittens op hun website. Ik werd doorverwezen naar hun medewerkster Marieke, met wie ik de zaak verder diende af te handelen via WhatsApp. In eerste instantie ging alles bijzonder vlot Invullen vragenlijst, kennismaking met de kittens bij een onthaalmama, afsluiten van de adoptieovereenkomst, storting van 320 EURO voorschot, positieve reply van Marieke. Dezelfde dag veranderde plots de toon van de communicatie. Zonder opgave van enige reden liet Marieke weten dat ik de kittens niet kon adopteren. Het geld zou teruggestort worden. Een week later is dat nog altijd niet gebeurd. Ik hoop dat ik niet het slachtoffer ben van een oplichtingssysteem. In elk geval een onbetrouwbare organisatie.
Ik volgde Trappelpootjes al een tijdje online maar vermits we zelf nog twee katten hadden, kon ik enkel virtueel meter worden van enkele katjes. Een paar weken geleden hebben we uiteindelijk twee katers geadopteerd die bij opvangmama Lut zelf hadden beslist om vriendjes te worden. De adoptie is heel vlot verlopen. We zijn eerst op bezoek geweest om kennis te maken en te zien of er een klik was voor ons en de katten. De communicatie verliep heel vlot en er werd op al mijn vragen antwoord gegeven door zowel Lut als Marieken, de oprichtster van dit broodnodige initiatief.
Heel leuk en de moeite om te bezoeken. De liefde voor dieren en mensen smelten hier samen. Wij komen zeker nog eens terug. Wil je een dier adopteren? Hier zetten ze vooral in dat er een match is tussen mens en dier. Katten worden bijvoorbeeld opgevangen in een gezin en niet in een kooi. Zo leren de zij het gezinsleven kennen met de bijhorende geluiden. En het opvanggezin kan zo het karakter van elke kat beter inschatten. Deze opvang is een echte aanrader.
Zoveel beter om via een kleinschalige opvang een diertje te adopteren. Deze vrijwilligers zetten zich in met een heel groot hart voor de diertjes. Diertjes worden opgevangen in huiselijke sfeer en hebben nadien heel weinig aanpassing nodig als ze verhuizen naar hun gouden mandje. De vrijwilligers hebben ook alle kennis in huis en kunnen heel goed inschatten of er een match zal zijn met kandidaatadoptanten of niet.
Wat een fijne samenwerking met vzw trappelpootjes kattenopvang Wat ze doen is mooi, heel mooi. Alles verloopt zeer vlot! De dieren worden zeer goed verzorgd en staan centraal. Ze krijgen de zorg en liefde die ze zo hard nodig hebben. Echt een geweldig initiatief dat volledig werkt op vrijwilligers. Dikke pluim voor hun!!! Zeer tevreden!!! Jullie verdienen de volle 5 sterren!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid