facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorba Kampenhout

Zorba Kampenhout

Info

Grieks Restaurant te kampenhout

Geschiedenis

Interieur en terras kregen een Grieks getinte remake met een nog zonniger uitzicht waarbij je nu het restaurant via een traditionele Griekse toegangspoort betreedt. In de keuken verzorgt Yannis de talrijke typisch mediterrane gerechten met o.m. een lokale geitenkaas en lamsvlees als belangrijkste aantrekkingspolen. Een uitgebreid assortiment mezes en grillades beantwoorden aan de verlangens van de bezoekers die net voor hun vakantie de Griekse sfeer willen opsnuiven of na hun terugkeer op gepaste wijze herinneringen willen ophalen. Voor andere is het dan weer een uitgelezen occasie om even in een vakantiesfeer te vertoeven. Tal van wijnen volgen de diversiteit van de Griekse keuken, een aangepast menu ‘Zorba Kampenhout’ en zelfs een specifiek verjaardagsmenu creëren leuke en gezellige sfeer.

Adres: F.wouterslaan 56, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016650222
Stad: Kampenhout
Route: F.wouterslaan 56
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: zorba kampenhout openingstijden, zorba vilvoorde, zorba kampenhout tripadvisor, restaurant zorba, restaurant kampenhout, eetcafe kampenhout, zorba heverlee, de meierij kampenhout
Recensies
Nog nooit zo lang moeten wachten! Meer dan 2 uur gewacht op ons eten en dan waren het niet de schotels die we gekozen hadden. Die hebben we puur van de honger aanvaard. 1 schotel mankeerde, waardoor ik na nog een half uur pas eten kreeg als iedereen aan tafel al gedaan had. Toen we een geste vroegen op de rekening werden we nog uitgekafferd ook... nooit gaan we daar nog terug! Verschillende mensen zijn gewoon vertrokken zonder op hun eten te wachten, we hadden dit ook moeten doen!
Niets dan positiefs te melden over dit restaurant, we gaan er geregeld en nog nooit iets gehad dat niet lekker was. Steeds ook deftig gepresenteerd en voldoende grote porties voor een aanvaardbare prijs. Bediening is ook steeds in orde.
Service ok, lekker eten en zeker meer dan voldoende. Daar gaan we nog naartoe.
Vriendelijk zeggen ze dan, maar aan de telefoon dan toch niet. Respect mag nog… niet eens willen luisteren naar de persoon en afleggen! Het eten kan misschien lekker zijn dat sommige zeggen maar vriendelijkheid zou ik 0 geven.
Super vriendelijke en gedienstige obers.Het eten heerlijk,voldoende.Zijn hier nog al geweest. Komen hier zeker terug.Blijkbaar gekend bij velen.Restaurant zat vol.
Eten trok op niets , allemaal diepvries rommel. De kreeft was ronduit slecht.
Elke keer als ik daar ga, zijn ze altijd even vriendelijk, het eten is lekker en goede bediening. Prijs kwaliteit. Goed
Super lekker gegeten, de vis en zeevruchten waren echt vers. Super vriendelijke service. We komen zeker nog terug. Een aanrader.Eten: 5/5
Gisteravond lekker gegeten! Mezze Royal voor 3 personen, was idd rijkelijk !! Toch een klein minpuntje, gerookte zalm en cocktailsaus hoort naar mijn bescheiden mening niet thuis op een Griekse schotel. Prijs/kwaliteit een aanrader en vriendelijk bediening! Komen zeker terug!
Heel lekker. Mezze en hoofdgerecht waren ruim voldoende. Vriendelijke bediening en gezellig Griekse sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid