facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoo Paradaiza

"Eden d'un jour, PAIRI DAIZA offre aux visiteurs une journée d'émerveillement au contact des animaux sauvages et les sensibilise à la beauté et la fragilité de la nature. PAIRI DAIZA héberge plus de 7.000 animaux du monde entier, oiseaux, mammifères, poissons, reptiles, ... sur le site de l'ancienne abbaye de Cambron aux arbres séculaires et aux nombreux bâtiments historiques.On y voyage d'un continent à un autre en quelques pas, dans des jardins authentiques aux multiples richesses naturelles, culturelles et spirituelles. PAIRI DAIZA poursuit également une trentaine de programmes scientifiques pour la préservation d'espèces menacées en assurant leur reproduction au coeur même du parc."
Adres: ath, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: + 32 (0) 68 250 850
Stad: Waterloo
Route: ath
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Pairi Daiza dieren, Pairi Daiza 2022, Pairi Daiza tickets, Pairi Daiza prijs, Pairi Daiza overnachten, Pairi Daiza hotel, Pairi Daiza cadeaubon, Korting Pairi Daiza
Recensies
Zeer mooi park. Veel mensen zeggen dat je meer dan 1 dag nodig hebt, maar als je geen kinderen meehebt en niet bij ieder dier 10 minuten blijft staan heb je zeker voldoende tijd om het meeste te zien. Tip: ga op een weekdag buiten vakantieperiodes, dan is het zeer rustig. Het park in het donker is heel mooi en zelfs op een drukke vakantiedag is het naar de avond toe rustig. Van het aquarium had ik meer verwacht. Neem ook je eigen pickick mee om wachtrijen en kosten te vermijden.
Prachtig park maar slechte aanwijzingen/borden. Iedereen liep een beetje verloren en je weet soms niet waar je bent. We zijn op een enorm drukke dag geweest blijkbaar, het aquarium bezoeken ging stap per stap wegens de drukte en toch vinden mensen het nodig om mensen opzij te duwen om nog minder dan één metertje verder te staan. Ook bij het bekijken van de panda's waren er mensen die met rolstoelen tegen de benen van kinderen reden om toch maar vooraan te kunnen staan en hetzelfde te zien als dat ze enkele minuutjes hadden gewacht. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het een enorm mooi park is met verschillende knappe dieren en ruim opgezette verblijven. Zeker een aanrader, maar dan op een minder drukke dag.
Mooiste dierenpark dat we al hebben bezocht. De meeste dieren hebben veel ruimte en zitten in zeer propere verblijven. Ook het park zelf is zeer netjes onderhouden voor bezoekers. Je waant je werkelijk in een ander land door de prachtoge gebouwen en mooie natuur. Wij zijn er 2 keer geweest en plannen elk jaar opnieuw een bezoek vanaf nu. Enige nadeel is dat het er erg druk kan zijn op vrije dagen als een zaterdag waardoor je soms moet aanschuiven om bepaalde dieren te zien en aan eet- of drankgelegenheden.
Gisteren een prachtige dag besteed in het thema dierenpark van Pairi Daiza. Wat me het meeste aangenaam heeft verrast is de netheid van het gehele park én de accomodaties zoals o.a. de toiletten alsook de verscheidene eetgelegenheden die zich in het park bevinden. Er is ook wat wils voor iedereen, zowel aan de verscheidenheid van diersoorten als aan de fauna & flora en bouwsels die er talrijk te bewonderen zijn. Je kan er gerust een dagje doorbrengen met de kinderen want eens je rond bent en alles hebt gezien, kan je vertoeven in de mooie ruime speeltuin die er ook aanwezig is. Het personeel is er ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Props to the entire staff. Er is aandacht besteed aan elk detail, die bij mij toch enige vorm van verwondering teweeg bracht. De parking is ook ruim en biedt bijna onmiddellijke ingang naar het park dus je hoeft niet al te ver meer te stappen tot je aan de inkom bent. Wij gaan zeker nog gauw eens terug!
Een superdag gehad, het domein is fantastisch mooi, je waant je telkens weer in een ander land ergens in de wereld. De architectuur van de verschillende gebouwen zijn tot in de details afgewerkt. De dieren zien er goed verzorgd uit, ze hebben enorm veel ruimte en kunnen op hun gemak ongestoord hun ding doen. Je vindt er dan ook dieren van overal te wereld. Zeker de moeite waard om de mooiste dierentuin te bezoeken. Wordt snel herhaald.
We hebben gelogeerd in de full moon lodge. Het huisje was netjes en groot. Ruime kamers, de badkamer was mooi met een goed bubbelbad en sauna en douche. De living met het grote raam was prachtig. Het park zelf is heel groot en mooi, de dieren zijn heel mooi maar de architectuur is gewoon waanzinnig. Heel veel eetgelegenheden met vlotte, vriendelijke bediening. De meeste eetgelegenheden zijn wel wat duurder. Het sanitair in het park is goed verzorgd. De binnenactiviteiten zijn heel interessantboot en aquarium Het treintje is altijd de moeite waard
Een hele mooie dierentuin met veel dieren! De dierentuin ziet er netjes en goed onderhouden uit. De dieren hebben veel ruimte, wat fijn is voor de dieren. En het personeel is vriendelijk. Op zich zou ik de dierentuin 5 sterren waard vinden, maar ik vind de toegangsprijs wel erg hoog ca. 150 euro voor een gezin van 4 + €10,- parkeerkosten. Dus vandaar geef ik 4 sterren. Ik kan me voorstellen dat een abonnement wel qua prijs aantrekkelijker is, als je meer in de buurt woont. Verder is de toegankelijkheid kinderwagen/rolstoel erg wisselend. Soms kan je wel via een weg omhoog lopen, maar kom je opeens toch voor een trap te staan. Al met al is de dierentuin zeker de moeite waard om te bezoeken! Trek er een hele dag voor uit, zodat je de tijd hebt zoveel mogelijk te zien. En neem ook voldoende eten en drinken mee, want dat is aan de prijs.
Groot en mooi onderhouden dierenpark. We hadden het getroffen met het weer de dag dat we geweest zijn. Bijna alle dieren zaten buiten. Het was ook halloween event, mooie shows! Als je geluk hebt zie je ook van bepaalde dieren hun eet moment. De otters waren alleszinds heel ongeduldig op hun visjes aan het wachten . Wij hebben het chinees buffet gegeten over de middag. Het was lekker. Je kan er gemakkelijk een hele dag in vertoeven en al de kleine weggetjes nemen je waant je soms even op een andere plaats.
Heel mooi dierenpark. Wij genieten elk jaar van de dieren. Maar ook zoals elk jaar is het een zoektocht om iets te eten. Elk verkooppunt lijk steeds gesloten en behalve een ijsje kan je nergens iets vinden. Restaurantjes zijn enkel over de middag open of je moet een uur omlopen voor een hamburger. Dit is toch wel jammer want de snackhokjes zijn er, ze zijn gewoon nooit open. Volgend jaar nemen wij snacks en dergelijke mee want na jaren te komen op goede hoop zijn we geleerd Herbruikbare bamboe-rietjes voor 1€ zijn leuk souvenir!!
Heel mooi park, heel groot en moeilijk te doen op 1 dag. De halloween extra's waren mooi en leuk en de vuurshow was prachtig. Zeker voor herhaling vatbaar. Park is best prijzig en door de drukte half uur staan aanschuiven om eten te bestellen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zoo Paradaiza met het openbaar vervoer


Berlaymont 350 meter
121
122
123
124
125
126
127
128
129
Fontainebleau 420 meter
201
Petits Champs 470 meter
123

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid