facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoniënmars - Zoniënklanken

Zoniënmars - Zoniënklanken

Info

Zoniënmars – Zoniënklanken is een groot wandelevenement met muzikale omkadering in het Zoniënwoud.

Geschiedenis

Zoniënmars – Zoniënklanken is een groot wandelevenement met muzikale intermezzo’s in het bos. Het is een must voor liefhebbers van wandelen, natuur en muziek.

Zoniënmars stippelt vier wandelroutes uit, dwars door het Zoniënwoud. Je kan kiezen voor een wandeling van 5, 10, 15 of 20 km. Deze wandelingen brengen elk jaar meer dan 1200 enthousiaste deelnemers op de been.

Zoniënklanken zorgt voor muzikale intermezzo’s in het bos en neemt je mee op reis met muziek van over heel de wereld, van Baltische klanken tot Afrikaanse ritmes en melodieën uit het Midden-Oosten.

Adres: Delleurlaan 39, 1170 Watermaal-Bosvoorde
Telefoonnummer: 02 675 40 10
Stad: Watermael-Boitsfort
Route: Delleurlaan 39
Postcode: 1170



op zoek naar gerelateerd: Wabodam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Espace Mosaïque - Projet de Cohésion Sociale Trois Tilleuls Espace Mosaïque - Projet de Cohésion Sociale... 802 meter Een plek die verwelkomt, luistert, samenbrengt in vriendelijkheid en een goed humeur....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid