facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomerbar Zottegem

Zomerbar Zottegem

Info

Zomerbar Zottegem! Editie 3 in 2019 komt eraan!

Geschiedenis

Hallo. Ik ben Daan, 28 jaar.

Op zoek naar meer vrijheid en rust in mijn leven, kwam ik net voor de zomer van 2016 terecht in de pastorij van Elene. Als klein jongetje fietste ik bijna dagelijks langs dit mooie gebouw, gelegen in de rustige Lippenhovestraat. Op slechts enkele honderden meters van mijn ouderlijke woning. Onder de indruk van de prachtige voorgevel, kon ik toen echter enkel fantaseren over de mooie open ruimtes en enorme tuin die zich achter deze rode stenen bevonden.

Wie had ooit gedacht dat ik al die jaren later de kans zou krijgen om hier mijn droom in vervulling te laten gaan?

Ondertussen heb ik ook mijn dagjob opgegeven om me volledig op dit project te kunnen storten. Na enkele maanden hard zwoegen, kan ik met trots het resultaat aan jullie voorstellen.

In samenwerking met 'Apero Zero ' zullen we tijdens de zomermaanden tweewekelijks de tuin openzetten voor het grote publiek . Met enkele zachte muziektonen op de achtergrond kunnen jullie genieten van een heerlijke cocktail of gezond niet-alcoholisch alternatief.

Hopelijk tot dan!

Daan

Adres: Molenbeekstraat, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: +32468538720
Stad: Zottegem
Route: Molenbeekstraat
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Pop-up bar Zottegem, Zomerbar pardassenhoek, Pastorij Elene, Zomerbar Vlaamse Ardennen, Zomerbar Lennik, Zomerbar Halen, Zomerbar emblem, Zomerbar Waasland
Recensies
Leuke sfeer, veel zitzakken en hangmatten, lekkere cocktails en hapjes!
Gewoon geweldig eerst meemaken dan besef je het
Gezellige plaats
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zomerbar Zottegem.

Zottegem barkeepers

openingstijden, locatie, vervoer. Molenbeekstraat kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Zomerbar Zottegem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Zomerbar Zottegem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Zomerbar Zottegem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid