facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomerbar Hemelhoeve

Zomerbar Hemelhoeve

Info

De Nieuwe Zomerbar van Brasschaat opent zijn deuren vanaf 13 juli. Het mooiste zomerterras van Brasschaat.

Adres: Azalealaan 3, 2930 Brasschaat
Stad: Brasschaat
Route: Azalealaan 3
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: Zomerbar Brasschaat, M's Zomerbar Brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
het BrasSCHAATST winterdorp het BrasSCHAATST winterdorp 347 meter Gezellig.maar te groots opgevat.je zit ni alleen met mensen .maar ook met vrienden di...
F•KA F•KA 480 meter Heb in deze mega- grote school als stagiair het genoegen gehad om specifieke kennis o...
Ben's Ben's 531 meter Misschien duurder dan gebruikelijk, maar men werkt er wel met kwalitatieve produkten.
't Lof Brasschaat 't Lof Brasschaat 536 meter Ik ben daar iets gaan drinken en het was daar gezellig en de sfeer was rustigService:...
Wacko's Wacko's 710 meter Sinds jaar en dag mijn stamcafé. Altijd vriendelijk, er staat o.a. een pooltafel en t...
MELKERIJ PEERDSBOS MELKERIJ PEERDSBOS 1 km Prachtig park met natuur en cultuur
Chalet Paulette Brasschaat Chalet Paulette Brasschaat 3 km 1 barman voor 200 klanten,meer dan een half uur moeten aanschuiven voor 1 drankje. Ge...
Wild Boar Wild Boar 6 km Vertaald door Google loooveeeeee Origineel loooveeeee
Recensies
Had meer verwacht! Kregen kaart maar zagen pas na onze bestelling dat ook een suggestie bestond nl mosselen, is ons niet aangeboden. Geen vismes beschikbaar maar wel vis op het menu, ook bij steak geen aangepast bestek. Over de keuken kan ik niets verkeerd zeggen was lekker. Bediening vond ik niet altijd correct, attent en/of vriendelijk...hing van de persoon af. Open ruimte mooi aangekleed maar slechte akoestiek, pluspunt ronde tafels.
Prijs kwaliteit is dit een fantastisch goede keuze. De service is uitmuntend, hondjes zijn welkom. Dat is handig met het park in de buurt. Wij zijn hier meerdere keren geweest en het heeft ons nooit teleurgesteld. Het enige nadeel is dat dit een groot restaurant is met veel tafels. Door de grote ruimte galmt het geluid als het druk is. Mijn advies is een tafel aan de achterkant te reserveren. Terras is trouwens top op een warme zomeravond. Oh ja, hun visgerechten zijn zéér vers en zeer goed bereid.
Met drie zijn we daar gaan eten op 26 oktober 2022. Uitmuntende en supervriendelijke bediening door Francesco die ons zeer goede informatie gaf aangaande de gerechten. Mijn echtgenote heeft de gegratineerde oesters Fine Champagne genomen die waren super, echt een aanrader. Ik heb de rauwe oesters genomen grote=vier nullen en waren los gestoken, zeer lekker. Onze invité heeft als hoofdgerecht kabeljauw genomen, een voltreffer, echt top. Mijn echtgenote en ikzelf hebben beide als hoofdgerecht de Dry Aged Holstein steak genomen en deze saignant gevraagd, spijtig genoeg was deze dure steak 39,00€ niet saignant maar rosé gebakken, de kleine trostomaatjes waren niet meer warm maar koud. Daarom geef ik als beoordeling maar drie sterren.
Eten was zeer goed wild seizoen. Bediening heel vriendelijk, topteam, iedereen in de zaal deed zijn/haar best met een brede glimlach, ook al leken ze onderbemand vandaag. Wij waren er op een vrijdagavond op een feestdag met mooi weer overdag. De zaak zat echt volledig vol waardoor het nogal rumoerig was en de wachttijd qua bediening wat op zich liet wachten, terwijl dit hier meestal absoluut niet het geval is. Sfeervol ingekleed, lekker eten, goede bediening, makkelijk parkeren, ... redenen genoeg om terug te gaan !
Locatie en interieur zijn uniek en mooi. Het is fijn vertoeven. Na een half uur wachten kregen we het aperitief. Na 45 minuten werd onze bestelling pas opgenomen, nadat we in een bomvolle zaak de ober naar de tafel wuifden, nadat die wat verloren rondliep. Het eten is lekker, het is gezellig, maar de bediening kan sterk verbeteren door een leidinggever en meer personeel.
Super goede bediening en vriendelijk personeel! Ik werd bediend door Seppe, hij is een fantastische ober die naast zijn aangename manier van doen, ook echt wel de kneepjes van het vak kent. Het eten was uitmuntend en heeft me dan ook aangezet tot het schrijven van deze review! Allen daarheen!
Een grote pluim voor de vriendelijke bediening!! De keuken daarentegen... Ik heb een veggie pasta gegeten, de portie was heel groot maar de kwaliteit was slech! Gewoon worteltjes en erwtjes in een tomaatachtige saus met hier en daar een verdwaalde sojascheut. Moet toch wel beter kunnen?!
Alle begrip voor de drukte, personeel loopt de benen vanonder hun lijf...en toch draait het vierkant.Er is geen structuur, geen goede? leidinggevende, iedereen bedient overal, onnodig en niet efficiënt...Lang wachten om te bestellen, lang wachten op je bestelling én lang wachten om te betalen...voor zo'n mooie zaak toch een afknapper.Jammer!
Bedroevende garnaalkroketten en gerijpt vlees was benedenmaats, wel 38€. Was taai en smaakloos. Bazin kwam aan de tafel met de mededeling dat iedereen het lekker vind, fout antwoord dus. De smoutebollen waren dan wel excellentAanbevolen gerechtenSmoutebollen
Mooie zaak. Alleen service laat te wensen over. Lang wachten, weinig personeel dat rondgaat...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zomerbar Hemelhoeve met het openbaar vervoer


Brasschaat Dr. Roosensplein 280 meter
Brasschaat Dr. Roosensplein 310 meter
Brasschaat Dr. Roosensplein 440 meter
640
642
649
Buur
Brasschaat Dr. Roosensplein 450 meter
640
642
649
Brasschaat Dr. Roosensplein 460 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid