facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoerselse bandencentrale

Adres: Lierselei 185, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033123336
Stad: Oostmalle
Route: Lierselei 185
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrales met prijslijst, Bandencentrale Zandhoven, Bandencentrale in de buurt, Donckers prijslijst, Bandencentrale Berchem, Goedkoopste bandencentrale
Recensies
Ze zijn vriendelijk en hebben me perfect geholpen en zeer goed advies geven en tijd voor me genomen en niet duur echte professionals!!!
Perfect. Afspraak, timing, vriendelijkheid. En technisch ok met reset bandenspanning.
banden besteld....andere banden geleverd ! :- ZEKER WEGBLIJVEN DAAR
Vlotte en vriendelijke afhandeling.
Snelle bandenwissel
Uitstekende service en snelle, vriendelijke bediening aan een eerlijke prijs. Niet ver van de autokeuring in Malle, waardoor je bij een probleem met je banden erg snel en goed geholpen bent. De eigenaar staat mee in de zaak, wat altijd een goed teken is. Nette werkplaats en ruime keuzen aan banden. Ik kom hier zeker terug.
Zeer goede service. Snel geholpen. Aanrader
Zeer snelle propere en corecte bahandeling. Ik ben met 2 eigen banden naar daar gegaan om deze op de velgen te laten zetten en de voorste banden naar achter te laten plaatsen. Is helemaal correct gebeurd en met alle nodige zorgen. Proficiat voor de zaakvoerder en zijn team !!!
Vriendelijke bediening, kennis van zaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid