facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZNA Stuivenberg Spoedgevallen

Adres: Lange Beeldekensstraat 267, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232177111
Stad: Antwerp
Route: Lange Beeldekensstraat 267
Postcode: 2060



op zoek naar gerelateerd: Spoed Middelheim, ZNA Stuivenberg telefoonnummer, Spoeddienst, ZNA Stuivenberg dokters, Spoed Antwerpen, ZNA Erasmus spoed, Telefoonnummer spoed, ZNA spoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaai 142   Hulppost Haven Kaai 142 Hulppost Haven 4 km Nette plek, had graag hier ook een aparte afdeling voor apotheek gezien, aangezien ik...
Spoedgevallen ZNA Middelheim Spoedgevallen ZNA Middelheim 5 km Ik ben altijd goed geholpen geweest in het middelheim, ik heb NEURO BEÇHET, NEUROpath...
112 Ziekenwagendienst  Lier-Berlaar 112 Ziekenwagendienst Lier-Berlaar 19 km 112 Ziekenwagendienst ->Ziekenwagen Berlaar & Pit Lier Steeds opzoek naar nieuwe coll...
Recensies
Strange, more than 2 years with same problem of backbone/back pain and trigger finger but results are nothing. Meer dan 5 dokters hebben gezien maar niemand kan mij helpen want MRI/X-ray's zijn in orde. Nu ben ik werkloos door arbeidsgeschikt, wat is oplossing? Meestal afspraken zijn meer dan 2 maanden wachten maar dokters begrepen niet mijn ziekten.
vanmorgen ging ik naar de spoedreceptioniste van dit ziekenhuis vanwege vakantie was mijn huisdokter niet aanwezig. ik had een ernstige kiespijn en ik had geen idee wat te doen en waar te gaan. ging naar de receptioniste om hulp te vragen omdat ik hevige pijn had, maar hij duwde me bijna en vroeg me om weg te gaan. ik voelde me erg gediscrimineerd en verdrietig. ik was soms buiten het ziekenhuis aan het huilen. ik hoop echt dat iemand het leest en probeert het te repareren. mensen komen naar het ziekenhuis met allerlei soorten emotionele en fysieke pijn. je hebt iemand nodig die een hart heeft en waarmee je praat. je bent een mens en geen zwerfhond. hij zag er zelf uit als een voorloper, maar hij leek erg racistisch. nooit meer terug naar dit ziekenhuis.
Onze zoon heeft op 17/10 een zwaar werkongeval gehad brandwonden , dankzij de uitstekende zorgen en medische kennis van het personeel en dokter , is hij na 1 maand naar huis mogen gaan om thuis verder te kunnen revalideren. Het team van de brandwonde-afdeling is voor mij een 5++ waard, niks was voor hun te veel om het zo comfortabel mogelijk te maken voor onze zoon. DOE ZO VERDER , TOPTEAM!
Je gaat naar spoed , omdat uw rug volledig geblokkeerd is en zwarte vlekken voor mijn ogen kreeg van de pijn .... En laten alle patiënten 7 om precies te zijn die na u binnenkomen voor ... Da's onmenselijk Als je verpleeging aanspreekt zeggen ze ja die mensen zijn er erger aan toe .... Ne gezwollen duim , vrouw die haar voet omsloeg , kindje met koorts , enz sorry al eens gevoeld hoe zeer ne rug kan doen Ik lig al 4 dagen plat ik kon echt ni meer van de pijn .... En dan helpen ze u nog niet Ik ben razend ,, ben gewoon daar weg gegaan wat degoutant .... Morgen naar st Vincentius zet nooit nog 1 stap op die spoed meen het !!!!
Ik had mijn sleutelbeen gebroken. De ambulance was er heel snel. Ik kreeg de nodige dienst en ze waren aardig. Op het ziekenhuis zelf ging de operatie goed. Ik ben blij dat ik daar ben opgenomen en niet ergens anders. Baraa Al Hayali :
Vandaag route 20 gevolgd voor een MRI. Alles ging snel en vlot, de dame verpleegster? was heel vriendelijk en behulpzaam. Een maand geleden ben ik voor een echo geweest van dezelfde knie, en ook daar was alle personeel vriendelijk en behulpzaam. Vijf sterren.
Perfect service!!! Ik schrijf op deze manier omdat het in elke taal begrijpelijk is, ik ben een zeer tevreden patiënt, ik werd in dit ziekenhuis geopereerd, meerdere keren was ik ook met andere kwalen, elke keer was alles in orde, vriendelijke service en geweldige specialisten, snel voorbereiden op de volgende operatie en ik ben niet bang Vertrouw jezelf toe aan specialisten uit dit ziekehuis!!!
Volledige knieprotese werd ingeplant op 17/1/2023 aanvraag gedaan bij revalidatie mick 3 m voor de ingreep neemt mick contact met stuivenberg op omwille van inplanting van mijn herstel oo revalidatie op dat moment hebben zij mij aanvraagpapieren zoek gelegd en plazen ze alles af .... netjes gedaan aan de sociale dienst van stuivenberg .... daar sta ik dan.
Dokters die over niks weten familielid naar de spoed gebracht door voet pijn en er wer gezegd alleen infectie pilletje gegeven en daag volgend dag naar jan palfijn geweest aders waren allemaal verstopt direkt een dringend operatie gehad. ZNA stuivenberg trekt op niks dokters die daar alleen maar zeveren en willen je snel weg zonder controle
Ik ben geopereerd geweest in september 2021 door Dr. Van den Brande Neurochirurgie en heb een paar dagen verbleven op D0. Wat een geweldig lieve en bekwame dokter en uitmuntende dienstverlening met zeer warme verpleegkundigen/zorgkundige/etc. op de afdeling D0!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid