facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zizai Lingerie

Zizai Lingerie

Info

Zizai is een lingeriespeciaalzaak te Lauwe waar je meer dan 50 kwaliteitsmerken vindt. Naast lingerie bieden we ook een uitgebreid assortiment van night- & loungewear, bodywear en beachwear. Voor dames, heren en kinderen.

Geschiedenis

Zizai is een lingeriespeciaalzaak te Lauwe waar je meer dan 50 kwaliteitsmerken vindt. Naast lingerie bieden we ook een uitgebreid assortiment van night- & loungewear, bodywear en beachwear. In een vertrouwelijke, intieme sfeer begeleiden onze Lingerie Styling-specialisten jou bij het kiezen van de juiste maat en pasvorm.

Kom binnen en ontdek onze prachtige collecties!



"Met het grootste lingerie & nightwear aanbod van de streek, vind je Zizai tussen Trendwalk en Torfs. Stap binnen, laat je verleiden en geniet van de professionele begeleiding door onze ervaren stylistes."
Adres: Schonekeerstraat 183a, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056 290 722
Stad: Lauwe
Route: Schonekeerstraat 183a
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Zizai openingsuren, Openingsuren Trendwalk Lauwe, Trendwalk nieuwe collectie, Trendwalk openingsuren, Lauwe kledingwinkel, Trendwalk lauwe soldes, Dameskleding Lauwe, Ohlala
Recensies
Super goede service gehad en heel vriendelijk. Enigste minpunt: als je voor €300 aan duurdere lingerie koopt, is het vanzelfsprekend dat het ingepakt wordt en in een zakje gestoken wordt. Jammer dat je met een heleboel losende stuks naar buiten moeten lopen.
Voor 285 euro aan bikinies gekocht. Kregen geen gratis zakje/amballage erbij voor onze gekochte sets. Met losse artikelen uit de winkel gestapt. Service was goed.
Hele grote winkel met heel veel keuze, ook in de Solden veel keuze! Ik kon op mijn gemak mijn keuze maken en werd gerust gelaten, en zo heb ik het graag! Maar staan wel klaar om je te helpen als je ze nodig hebt. Personeel heel vriendelijk. Een echte aanrader !!!
Mooie winkel en goede en gedienstige verkoopster en hulp voor uw keuze te maken.
Vriendelijke werknemers! Onderhouden en overzichtelijke winkel
Mooie verzorgde winkel, veel keuze!!
Fantastische winkel met vriendelijke en behulpzame mensen met ervaring die altijd voor je klaar staan. Ze maken tijd voor je, luisteren naar je en proberen alles te doen wat ze kunnen om je te helpen. Hartelijk bedankt aan iedereen van Zizai!
Kleedkamers zijn super goed onderhouden. Verkoopsters zijn heel vriendelijk en zijn er als u vragen hebt!
Mooie winkel vriendelijk personeel en behulpzaam. Je vind er alle merken om de vrouw sierlijk te laten uitzien.
Aangename winkel , netjes , ruim , mooie collecties. Vragen niet of ze je kunnen helpen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid