facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zin in Balans

Zin in Balans
Adres: Reytstraat 33, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +32473230198
Stad: Oudenaarde
Route: Reytstraat 33
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Energise oudenaarde, Zonnebank Oudenaarde, Schoonheidsspecialiste Oudenaarde, Pilates Oudenaarde
Recensies
Voor mij was het de eerste keer, gemasseerd worden en ik heb wel wat body issues... Ik ben direct héél warm en vriendelijk ontvangen en er werd me duidelijk uitgelegd wat gebeuren ging en ze vroeg naar lichamelijke kwetsbaarheden wat veilig en professioneel voelde. Daarna kon ik me discreet uitkleden in de gezellige massageruimte. Het rook er heerlijk en er stond prachtige, rustgevende muziek op en was supergezellig verlicht en op een heel aangename temperatuur. Heel de kamer straalde kalmte en rust uit. Toen ik eenmaal op de tafel lag, heb ik voor de eerste keer in m'n leven ervaren hoe het is om in het "hier en nu" te zijn. Ik kon voor het eerst in m'n leven m'n hoofd eens vrij maken en niet aan 30 dingen tegelijk denken. De massage was gewoonweg heerlijk. De perfect juiste druk werd gebruikt, alle pijnlijke plaatsjes worden onderhanden genomen, de warme olie en haar professionele, zachte handen over m'n spieren, hemels! De muziek en de geur deed me zó wegdromen.. Dat de massagetafel ook nog eens verwarmd is, is zeker nog een extra ster waard, vind ik. Ook de voet, die door een ongeval mijn dromen heeft gekost en waar ik een halve teen kwijt ben + andere blessures kreeg een beetje extra TLC, wat me érg ontroerde.‍ Ze wou ook écht zeker zijn dat het goed ging, dat maakte het voor mij ook heel veilig en daardoor kon ik écht uit mijn hoofd en alleen genieten. Eenmaal klaar, voelde ik me kalmer dan ik me in jaren heb gevoeld en ik ga straks waarschijnlijk heerlijk slapen, ook voor de eerste keer in lange tijd. TOP! Mij ziet ze ZEKER terug! Een superdikke merci, al kan ik je eigenlijk niet genoeg bedanken!
Warm onthaal, huiselijke sfeer. Helemaal ontspannen. Met volle teugen genoten en voor herhaling vatbaar! Kortom een echte aanrader.
Moeilijk met woorden te omschrijven. Even verdwijnen in een zalige veilige oase van rust en puur genieten. Gun jezelf deze diepe respectvolle behandeling. Je gaat herboren naar buiten! Dank je wel eveline!
Heel fijne sessie. Voor een beginneling als ik zeer rustgevend mede dankzij de rustige stem van Evelien en de kleine setting. Een aanrader! In de drukte van elke dag even tijd maken voor jezelf, volledig tot rust komen, dat doet deugd. Bedankt Evelien, doe zo voort!
De gezellig ingerichte ruimte en jouw serene stem creëren een oase van rust en geborgenheid. Ik ben nog aan het nagenieten van onze yin sessie deze zondag. Dikke merci!
Een hele ontspannende massage in een rustgevende omgeving. Een echte aanrader! Mij zie je nog terug Eveline!
Heel ontspannende massage in een rustgevende omgeving. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zin in Balans met het openbaar vervoer


Nederename Bulk 200 meter
Nederename Bulk 270 meter
Nederename Dorp 330 meter
41
Nederename Dorp 330 meter
445
Nederename Dorp 370 meter
41

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid