facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zima Fotografie

Zima Fotografie

Info

Welkom bij Zima Fotografie, Anne-Mie Driesen
Portret-en management vakfotografie.
Freelance en op afspraak, met eigen fotostudio
http://www.zima.be

Geschiedenis

Anne-Mie Driesen (geboren 17.07.1970) is een creatieve vakfotografe met een fantastische fotostudio in Overpelt en een verkoopskantoor in Neerpelt, waar ze woont.
In 1992 studeerde ze af als fotografe aan het stedelijk hoger instituut voor visuele kommunikatie en vormgeving te Genk, waar ze o.a. genoot van diverse stages bij Nederlandse en Belgische topfotografen en reclame buro’s. Daarna is ze aan de slag gegaan bij fotograaf Ton Smeets, waar ze in totaal vijf leerrijke jaren heeft doorgebracht. Tussendoor heeft zij haar creativiteit gebotvierd in de verlichtings- en decoratiesector. Sinds 2002 is zij zelfstandig fotografe onder de marktnaam Zima Fotografie.

Haar slogan “foto’s onthouden ... wat mensen vergeten” geeft in één zin de kern van haar beroep weer: emoties vastleggen op beeld, de foto als herinnering.
De insteek van haar werk als vakfotografe is om mens en omgeving op de beste manier tot zijn recht te laten komen. Anne-Mie is actief in verschillende disciplines van het vak, maar is vooral gespecialiseerd in portretfotografie : baby’s, kinderen, huwelijk, familie en management.
Haar concept “perfect star m/v” waarin zij gewone mensen tot model voor één dag maakt, is de perfecte weerspiegeling van haar creatieve talenten.

De stijl van Anne-Mie is dynamisch, spontaan, speels en creatief. zij werkt o.a. voor een aantal trendy vakbladen en is huisfotografe van diverse beroepsorganisaties en bedrijven, waarin ze geprijsd wordt voor haar originele portretfotografie.

Adres: Eikenlaan 8, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32 477 173 163
Stad: Neerpelt
Route: Eikenlaan 8
Postcode: 3910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mie Photos Mie Photos 131 meter I am a self tought photographer and I shoot from the heart. Feel free to like/share/l...
A-Lion Design Agency A-Lion Design Agency 515 meter A-Lion is een design agency voor al je ontwerp doeleinden. Wij kunnen je o.a. helpen ...
FinebyJacinta FinebyJacinta 1 km OWNING YOUR STORY CAN BE HARD, BUT NOT NEARLY AS HARD AS SPENDING YOUR LIFE RUNNING F...
Puur Liesje Puur Liesje 1 km Niet alleen doe ik vooral portretfotografie, ik ben ook kapster aan huis en verhuur e...
Diego León Photography Diego León Photography 2 km We turn the spontaneity of the photos into a unique memory.
L.Verschakelen Photography L.Verschakelen Photography 2 km A photograph is the pause button of life.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid