facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zilton

Info

Zilton is an authentic Belgian label for men with a strong character and identity who appreciate originality and quality.
www.zilton.com



"Zilton is de specialist als het over herenbroeken gaat. Mannen die Zilton dragen, doen dat voor de perfecte pasvorm, de duurzame materialen en de stijlvolle look. De roots van ons merk liggen in België. Daar is Zilton in 1996 opgericht, en daar ontwerpen we vandaag nog élk stuk van élke collectie. Om echt te ervaren wat een Zilton broek zo bijzonder maakt, moet je ze passen. Dat kan in de betere mannenkledingwinkels . Je vindt een lijst met adressen op de website."
Adres:
Telefoonnummer: +3293103180
Stad: Nazareth



op zoek naar gerelateerd: Zilton broeken sale, Zilton guapo, Zilton Jeans verkooppunten, Zilton jeans Rodger, Zilton petten, Zilton b2b, Zilton blazer, Zilton online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hampton Bays Hampton Bays 2 km Hampton Bays is a Belgian fashion brand and brings casual fashion with a feminine tou...
Ao76 Ao76 4 km AO76 fashion for kids – 4 to 16 years old
REX - Work & Promowear REX - Work & Promowear 14 km Super goede service! Probeert alles te doen om klant tevreden te houden, een echte aa...
Recensies
Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Mijn vader was zijn limited edition pet verloren in de storm. Na een berichtje naar Zilton hebben ze mij een dag later kosteloos dezelfde pet opgestuurd! Dit noem ik nou klantvriendelijkheid. Tevens hebben ze prachtige kleding voor de moderne man van nu!
Wij kopen sedert enkele jaren énkel nog broeken van Zilton. Die broeken zijn héél goed van kwaliteit en hebben vooral een uitermate aangename pasvorm.
Echt zalige broeken qua comfort en looks!! En de fabrikant is gevestigd in België!! Topmerk!!
Vertaald door Google Mijn man draagt ​​jeans en broeken van dit merk. Ze zijn mooi, resistent en zeer elegant. Origineel Mon mari porte des jeans et pantalons de cette marque. Ils sont beaux, résistants et très élégants.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid