facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zilte Zoen

Zilte Zoen

Info

Riante villa in pastorijstijl gelegen in het groen

Geschiedenis

Feestzaal voor verschillende doeleinden.
Seminarie ruimte voor vergaderingen.



"De Zilte Zoen® biedt je de perfecte combinatie van een culinaire keuken op een top locatie.En dit volledig zonder zorgen. En misschien wel een van de mooiste feestlocaties die ons land bezit. En het interieur geniet begin 2022 van een totale make over.Daarnaast ook zeer vlot bereikbaar, maar toch rustig gelegen om elk type event discreet en in alle privacy te laten doorgaan. De Zilte Zoen® ligt in Elversele in de omgeving van Temse -Sint-Niklaas en Waasmunster. Op 800m van de afrit E17 en toch midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf. En ook over de culinaire catering hoef je je geen zorgen te maken. Integendeel! Onze in-house catering is echt van topniveau alsook de presentatie."
Adres: Nieuwe Steenweg 60, 9140 Elversele, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052 226400
Stad: Elversele
Route: Nieuwe Steenweg 60
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Zilte Zoen Facebook, Feestzaal Waasland, De Koolputten, Feestzaal Hamme, VBDCK Brewery
Recensies
Heel mooie locatie om te feesten, binnen en buiten, ruime parking voorzien en zeer vriendelijke bediening. Spijs en drank is van topklasse
Zeker aan te raden om feesten te geven. Zeer lekker gegeten en vriendelijk uitbaters en werknemers.
Afgelopen zaterdag hebben we ons huwelijk gevierd bij de Zilte Zoen receptie, diner en avondfeest. We komen superlatieven te kort om te beschrijven hoe geweldig onze ervaring hier was. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het eten is subliem, van culinair topniveau. De aangepaste wijnen pasten geweldig bij de verschillende gerechten. De bediening aan tafel was zeer stijlvol en vriendelijk. De locatie zelf is super mooi, zowel binnen als buiten. Er is ook een ruime parking voorzien. Daarnaast was niet alleen onze eigen ervaring geweldig, we kregen ook vele complimentjes van onze gasten over het lekkere eten en de mooie locatie. Kortom, dit was de perfecte locatie voor ons huwelijksfeest!
Prachtige locatie met de altijd uitstekend verzorgde hapjes van Chefkok Guy Beeckmans.
Mooie locatie, lekker eten en goede dj
Top! Locatie, service, eten. Het is er zalig.
Opnieuw super lekker gegeten! Een absolute aanrader. Iedere keer opnieuw worden we verrast door nieuwe héél smaakvolle gerechtjes van culinaire topkwaliteit. Ook een heel goede service. Top!
Toplocatie met culinaire gerechten op hoog niveau.En beleefde en enthousiaste bediening.Zeer perfecte afhandeling betreft voorstelling en afrekening van ons feest.Zeker het verhaal van topkwaliteit naar prijs.Zeker een top adres voor al uw feesten en evenementen.Nogmaals bedankt want we waren in de wolken !!!
Voorbije weekend onze huwelijkslunch gevierd. Bediening, eten, locatie, kortom alles tot in de puntjes afgewerkt. De gasten waren allen vol lof over het overheerlijke eten en de wijnen. Alles paste perfect bij elkaar. Dikke pluim voor het hele team. Een echte aanrader.
Het eten was zeer lekker,de aangepaste wijnen zeer goed,toch een stevig prijskaartje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid