facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zilt & Zoet

Zilt & Zoet
Adres: Robert Orlentpromenade 13/002, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 058620450
Stad: Nieuwpoort
Route: Robert Orlentpromenade 13/002
Postcode: 8620


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Piazza La Piazza 1 km Afhaal gedaan omdat er geen plaats meer was, geen problemen mee. Bij het afhalen geme...
La Scala La Scala 2 km Pizza was duur maar redelijk ok, maar na kille ontvangst, ook een koude douche bij de...
BLU Restaurant BLU Restaurant 2 km Pizza's zijn OK, maar de organisatie loopt nogal stroef en onervaren... maar wel vrie...
Recensies
Zeer leuke apero en soort van tapas-bar in Nieuwpoort. De brushetta is de lekkerste die ik al ooit heb gegeten. Naast tapas ook klassiekers te verkrijgen zoals stoofvlees en vol au vent. Grote porties. Zeer mooi en eigentijds interieur. Jonge en vriendelijke bediening.
Ondermaats! Onmiddellijk betalen voor een biertje en een frisdrank en na 20 min. ben ik het zelf gaan halen aan de toog waar het al een hele tijd stond op te warmen! Onbekwaam personeel. 1ste maar ook laatste bezoek!
Eten was zeker niet slecht, maar bijna 1,5 uur wachten voor een hamburger en fish en chips is er duidelijk over. Met honger moet je hier niet binnenstappen.
Vreselijk. Onvriendelijke bediening, vuile toiletten,... Te mijden.
Jammer... zonde van het geld dat je betaald voor tapas. Bruchetta tomaat ajuin basilicum is niet wat je krijg..... . Ajuin is verdwenen basilicum is ver te zoeken. Bruchetta bestaat uit tomaat tapenade met olijven met een pot tabasco erover. Calamares is geen calamares... maar gewoon veredelde fishstick.
Heel veel zin in hamburger "zilt" , uiteindelijk zwaar teleurgesteld. Vettige brij en paar verdorde stukjes aardappel als "frites". De salade zoals vermeld bij de beschrijving van het gerecht was nergens te bespeuren.
De brochette was goed de frieten waren niet goed te fel gebakken
Top, zalig genieten van lekkere tapas! Prijs/kwaliteit meer dan ok! Een tof kader met vriendelijke bediening! Hier komen we zeker nog terug!
Heerlijk genieten was het! Vriendelijke bediening, lekkere hapjes en prachtig uitzicht. Hier gaan wij nog naartoe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid