facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zigz

Zigz
Adres: Rue Théophile Delbar 8 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 478 71 97
Stad: Waterloo
Route: Rue Théophile Delbar 8
Postcode: 1410


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-14:00
Woensdag: 11:30-14:00
Donderdag: 11:30-14:00
Vrijdag: 11:30-14:00
Vrijdag: 18:30-21:30
Zaterdag: 11:30-15:00
Zaterdag: 18:30-21:30


op zoek naar gerelateerd: zigiz, zigiz solitaire, zigiz four fourteen, zigiz mahjong, zigiz spider solitair, zigiz marble magic, zigiz kaartspellen, zigiz patience
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EXKi Waterloo EXKi Waterloo 105 meter Heel goed en lekker en tof concept wat wij in onze omgeving niet echt hebben, enkel b...
Le Pain Quotidien Le Pain Quotidien 247 meter Had eitje met bacon besteld, het spek was maar half gebakken. De cappuccino was lauw,...
Recensies
Lekker gegeten en super vriendelijk personeel, toffe zaak!
Super lekker gegeten!
Ontdekking van de week. Een romantische lunch om eetgewoonten thuis te veranderen. Mijn man nam de suggestie van de dag geroosterde butternut en de soep van de dag en ik had de aubergine. Als toetje granola voor meneer en mij, gourmet thee mini carrot cake en mini vegan chocolademousse. De gerechten worden goed gepresenteerd, het personeel is erg vriendelijk, de plaats is erg gezellig en het eten is erg goed. De smaken zijn delicaat, we vonden het allebei geweldig. We komen met plezier terug!
Bij het lezen van de andere recensies had ik veel beter verwacht. Over het algemeen zijn brunchplekken in Brussel gewoon afzetterij in een leuk en gezellig kader om te fotograferen en te delen op Instagram en waar je natuurlijk moet reserveren om te gaan zitten. Nou, voeg dit restaurant toe aan die lijst minus de Instagram-foto. Het interieur is mooi, maar de service, de porties en de prijzen zijn ver verwijderd van 4 of 5 sterren. Misschien was het niet hun beste dag - dit kan ik niet zeggen - maar ze waren extreem traag. Een klant was zo uitgeput dat hij zelfs uitbarstte in een klacht. Geen menselijke interacties en robotservice. Supermarktvoedsel samengesteld en min of meer mooi gepresenteerd - niet genoeg om op mijn Instagram-account te plaatsen. Porties zijn belachelijk klein: twee sneetjes brood en twee kleine stukjes vierkant brood voor elke tafel - we vroegen om meer brood en de serveerster kwam terug met een zichtbaar lege mand met drie kleine sneetjes... Ik wil ook gierig zijn, dus ik zal het kort houden: VOLGENDE!
Een plek die me aangenaam heeft verrast. De aangeboden gerechten zijn supergezond, lekker en mooi gepresenteerd. Ik proefde de aubergines en de cheesecake, oordeel: sappig! Het personeel is erg aardig in tegenstelling tot veel plaatsen in Waterloo waar je te veel de commerciële geest voelt. Een gezellige en schattige kleine plaats, ideaal voor een brunch op zondag. Ik zal terugkeren en aanbevelen.
Zeer mooi en schoon restaurant, eten redelijk goed, maar hoge prijs in vergelijking met de portie...
Het is echt heerlijk met producten van goede kwaliteit, uitstekende service en gastvrijheid. Zeker nog een keer doen
De eerste brunch die ik daar had was gewoon verschrikkelijk, de laatste keer tweede was ik minder enthousiast, eigenlijk is het heel goed, heel vers, heel gezond, maar de porties moeten volgens mij groter zijn of een paar euro - duur, maar dat is gewoon mijn mening. Om minstens één keer uw mening te vormen, zou u aangenaam verrast kunnen zijn door de kwaliteit.
Leuke bistro open sinds oktober 2015; perfect voor lunch 's middags of brunch in de ochtend. Keuken heel anders dan wat we gewend zijn omdat de chef vegetariër is en zeer vernieuwend is in de bereiding van groenten. Na twee lunches om 12.00 uur geef ik toe dat ik zelden zo goed en licht heb gegeten vegetarisch in beide gevallen, maar het menu biedt vlees en gevogelte. Een erg leuke ontdekking.
Erg mooie plek. Eenvoudige, gezonde en authentieke smaak! Vegetarisch maar niet uitsluitend we kunnen iedereen tevreden stellen. Een geweldige brunchontdekking die ik graag nog een keer ga maken als middagsnack of snelle lunch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid