facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ziezonder

Ziezonder
Adres: Tongersestraat 106 3740 bilzen, 3700 Tongeren, België
Telefoonnummer: 012 23 55 01
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Tongeren
Postcode: 3700


Openingstijden

maandag: 08:00–18:30
dinsdag: 08:00–18:30
woensdag: 08:00–18:30
donderdag: 08:00–18:30
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Global Art vzw Global Art vzw 9 km Elke maand wisselende exposities .prachtige locatie in een mooie stad
Recensies
Heel tevreden over mijn laserbehandeling! Team is erg hartelijk en behulpzaam, je voelt je er welkom en op je gemak. Dr. Dewilde is vriendelijk en professioneel, geeft je eerlijke en duidelijke info, antwoordt op al je vragen en stelt je gerust. Ook tijdens de ingreep zelf voel je je goed omringd en in goede handen. Ik was vooraf zenuwachtig, maar eigenlijk was daar geen enkele reden toe. Ik zou Ziezonder zonder twijfel aanraden!
In februari heeft dokter Serdar Kartal bij mij 2 EDOF tussenlenzengeplaatst met een uitzonderlijk goed resultaat. Het is wonderlijk hoeveel, en scherp, ik opeens kan zien. De zeer vriendelijke en rustige Dr. Cartal nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en steeds opnieuw uit te leggen wat de verschillen waren van de 3 soorten lenzen, zodat ik zelf kon kiezen welke voorkeur ik had. Ook al het personeel om hem heen was ontzettend vriendelijk en gastvrij. De operatie had niets engs, deed geen pijn en duurde slechts enkele minuten. Ik ben zeer dankbaar
Drie weken geleden werden mijn ICL voorzetlenzen door Dr. Dewilde geplaatst en ik ben uiterst tevreden. Ik werd op voorhand zeer goed geïnformeerd en er was veel aandacht voor mijn vragen. De behandeling zelf was pijnloos en verliep zeer vlot, de dag erna kon ik al zeer scherp zien. Bedankt voor de fijne begeleiding!
Dr. Dewilde van 'Ziezonder' heeft mijn bril met succes kunnen elimineren door middel van lasertechnieken. De procedure was efficiënt en het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Zowel de dokter als het personeel was professioneel en nam de tijd om mijn vele vragen te beantwoorden. Ik ben nu brilvrij en zeer tevreden met het resultaat van de behandeling. Ziezonder is absoluut een aanrader voor wie overweegt om van een bril af te komen.
Ik ging met de verwachting om even goed te zien zonder bril als ervoor met bril. Tot mijn verbazing zie ik veel beter dan ervoor met bril. Fantastische service, geduldige medewerkers, gewoon top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid