facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ziekenhuis Van Molière Longchamp

Ziekenhuis Van Molière Longchamp
Adres: Marconistraat 142, 1190 Vorst, België
Telefoonnummer: 02 348 51 11
Staat: Brussel
Stad: Vorst
Route: Marconistraat
Huisnummer: 142
Postcode: 1190


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Ik kwam van Antwerpen voor de tandarts. Rond 1:30u onderweg naar daar dan de vrouw zegt dat zij hebben me gebeld om de afspraak te verzetten en dat was niet waar. Na een hele slecht ervaring op de eerste afspraak. Als er minder dan 1 ster dan dat is mijn keuze.
Het is leuk om te mogen genieten van eenneenpersoonskamer. Een SCHANDE dat je geen flesje water kan krijgen. Maar, de ijskast is wel aangesloten tot het stopcontact.
Dit is een heel slecht ziekenhuis. Alle mensen die we ontmoeten, receptionist, verplegers en dokter waren incompetent en niet vriendelijk. Lang wachten, veel onduidelijkheid, geen goede zorg en nadien een flinke rekening thuisbezorgd, want dit ziekenhuis is NG niet geconventioneerd.nnIk zou zeggen doe er iets aan Ziekenhuis van Molière Longchamp..? Lees al deze slechte recensies en doe iets!
Is er iemand wel tevreden met dit ziekenhuis?nDe patiënt lijkt er te zijn voor het gemak van het verplegend personeel in plaats van andersom. Voorlichting aan de patiënt is minimaal, zelfs als je erom vraagt. De keuken is abominabel slecht, terwijl we toch allemaal weten dat goed voedsel bijdraagt aan het welzijn van de patiënt en dus aan de genezing. En het ergste is nog als het eigen personeel zegt, dat zij hier zelf nooit opgenomen zou willen worden. Misschien wordt het toch eens tijd dat de directie haar oor te luister legt bij personeel en patiënt.
Ik bel drie keer aan de deur bij de afgesloten afdeling en niemand doet open. De vierde keer klop ik op de deur en eindelijk doen ze de deur open.nnNadien krijg ik een uitbrander van één van de personen die daar aan de post zaten. Ik vertelde haar dat ik al drie keer had gebeld zonder dat ze de deur opende.nnMisschien moeten ze eerst wat professioneler leren werken in plaats van constant op hun smartphone te zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid