facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ziekenhuis V Jessa Herk de Stad

Adres: Diestsesteenweg 8, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 013 55 17 11
Stad: Herk-de-Stad
Route: Diestsesteenweg 8
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: ziekenhuis herk-de-stad dokters, Jessa Ziekenhuis, radiologie - jessa, campus ursula herk-de-stad, Hoofd radiologie jessa, Revalidatiecentrum Herk-de-Stad bezoekuren, Gynaecoloog Herk-de-Stad, Bezoek ziekenhuis Herk de Stad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super vriendelijke dame aan de balie die heel behulpzaam is, de verpleegsters op de aderlating afdeling zijn ook vriendelijk en behulpzaam. Bedankt om het bezoek iedere keer aangenaam te maken!
Een afspraak voor een onderzoek om 12u30, we moesten ons aanmelden om 12u ! Om 12u35 komen ze uit hun keuken met de lege soepkommen en mogen we binnen voor het onderzoek! Waarom moeten wij ons dan in bochten wringen om er te zijn om 12u als ze toch nog eerst lekker middagpauze gaan nemen! De zorg heeft geen vaste pauze momenten. En ik kan het weten want ik ben zelf verpleegkundige!
Eerste maal dat we hier moesten zijn inschrijving moest via balie wegens eerste maal. Vriendelijke dame. Grote cafetaria aanwezig met ruime keuze.
Vreemd dat deze instelling zo weinig punten krijgt. Zeker qua revalidatie, onthaal enz. mogen dat er voor mij gerust 5 zijn, die ik hierbij ook geef. Groetjes, Monique
Op bezoek bij het vrouwtje geweest, in deze corona tijden niet gemakkelijk, maar ze doen de moeite om het toch een beetje als thuis te laten voelen. Vriendelijk en coronaproof.
Het Medisch Centrum Herk-de-Stad is een initiatief van het Jessa Ziekenhuis en is gehuisvest op campus St.-Ursula. Patiënten kunnen hier voor revalidatie terecht maar ook voor raadplegingen functiemetingen en een uitgebreid pallet aan radiologische onderzoeken. Je kan terecht bij talrijke dokters specialisten voor raadpleging. Voor de mensen van Herk de Stad en omgeving is het gemakkelijk bereikbaar.
Mensonwaardige behandeling, en kwaliteit therapie beneden alle peil. Slachmuylders is een schande voor de mensheid.
Ietwat verouderde instelling maar met een fantastische reputatie voor revalidatie.
Zeer goede revalidatie centrum, zeer korte wachtrij voor runtgen foto's te laten maken
Snelle opname en goede revalidatie mogelijkheden. Dokters hebben snelle auto's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid