facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zhenzhu Wellness & Beauty

Info

↠ Cosmedisch Advanced Skinexpert
#germainedecapuccini
↠ Microneedling
↠ Diamond Microdermabrasie
↠ Phydrofacial
↠ LED fototherapie
↠ Fillers without needles
↠ Brow/Lashartist
↠ Nails

Geschiedenis

Welkom op de facebookpagina van Zhenzhu Skin Nails & Beauty.
Via deze pagina hou ik jullie op de hoogte van allerlei nieuwe behandelingen, producten en promoties.

Bij Zhenzhu komt u voor even de tijd te nemen om te genieten van een ontstressende en ontspannende behandeling.
Laat je meenemen in de wereld van Zhenzhu met een oase van rust en een sfeervolle beleving van schoonheid!

Zowel dames als heren zijn welkom om te genieten van de diverse behandelingen aangepast aan jou behoeften. Zhenzhu biedt je diverse behandelingen aan, uitgevoerd met de hoogst gerichte kwalitatieve producten.

Veel liefs,

Dorien



"Wij hebben als missie 1 doel:Je onzekerheden weg nemen en je zo weer open te laten bloeien.Dit doen we door tijd te nemen voor een uitgebreid intakegesprek. Zo komen we te weten wat je wensen en noden zijn en kunnen we ook duidelijk maken wat je van ons mag verwachten met een behandelplan en kostenplaatje.Op deze manier kunnen we een meerwaarde bieden voor al je huidproblemen.Wij richten ons steeds op de allernieuwste en beste technieken waar we met kwalitatieve productenen apparaten steeds op inspelen.En daar zijn we trots op!Wij bezorgen je een onvergetelijk me-time moment en kunnen haast niet wachten om je met een bijzonder ‘feel good’ gevoel de deur uit te laten wandelen.Liefs,Team zhenzhu"
Adres: Diestsesteenweg 41B, 3210 Lubbeek
Telefoonnummer: 0474 29 01 81
Stad: Linden
Route: Diestsesteenweg 41B
Postcode: 3210


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Zhenzu LINDEN
Recensies
Hét adres in Leuven en omstreken voor een luxueus me-time momentje. Stap binnen in een oase van rust en laat je verwennen met een super deluxe huidverbeterende gelaatsbehandeling. Dorien is een professionele, vriendelijke dame en geeft uitleg over de behandelingen en de producten die je kan gebruiken. Je krijgt altijd specifiek advies op maat. Echt een topper ! Boek jouw afspraak en je komt gegarandeerd terug.
De ultieme me-time! Een zalige madam die je met al haar kennis naar een betere relatie met je huid kan brengen! Ik deed voor ik Dorien kende echt niks van skin-care. Intussen ben ik een heel goede student en zie ik elke dag beetje bij beetje mijn huidje herstellen! Echt een aanrader!!!
Puur, zachtaardig en professioneel! Ik liet bij Dorien een hydrafacial + dermaplaning doen. Ik ging super ontspannen, met een extreem zachte huid én keigoed geïnformeerd naar huis. Niet alleen genoten van de behandeling, ook veel bijgeleerd over wat de triggers zijn voor mijn huidproblemen. Ik kreeg daarvoor ook uitgebreid en persoonlijk advies, zonder te pushen om producten aan te kopen. Ik besloot uiteindelijk zelf om enkele producten mee naar huis te nemen om echt op huidverbetering te werken en tot nu toe ben ik héél tevreden van mijn aankopen. Ik ga 100% zeker terug bij Dorien.
Echt een topinstituut. Je krijgt daar heel professionele behandelingen met de juiste adviezen in een aangenaam kader. Dorien is enorm klantvriendelijk en is ook iemand die zich constant ontwikkelt door opleidingen te volgen en in te spelen op de laatste ontwikkelingen die er op de markt zijn. Ik ga er telkens met veel plezier heen & kom herboren terug, zeker na een gelaatsverzorging of massage. Die zijn gewoon zalig!
Fantastisch instituut en ze geeft heel goed advies! Dankzij haar is mijn huid zoveel beter. Dus zeker en vast een aanrader om langs te gaan!
Zeer aangenaam, gezellig maar vooral professioneel instituut. Zeker het bezoeken waard!
Zeer vriendelijke bediening, top service en steeds bij met de allernieuwste trends!
Vriendelijke en professionele service. Je wordt in de watten gelegd
Super content van Brown shaping Henna
Aangename en perfect afgewerkte nagelverzorging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid