facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zet Ou

Zet Ou

Info

Zet-ou is een nieuwe gezellige plek in Zottegem waar iedereen, jong en oud, kan genieten van een snelle, gezonde hap en drankje.

Adres: Kazernstraat 28, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09/391 28 35
Stad: Zottegem
Route: Kazernstraat 28
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 14:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zottegem, Tapas Zottegem, Lunch in Zottegem, Picknickmand bestellen zottegem, Pannenkoeken Zottegem, Margriet Zottegem, Drinken Zottegem, Koffiebar Zottegem
Recensies
Overheerlijke soepen, enorm smakelijke boterhammen, vers lekker en gezond. Zo anders dan de "fast made" broodjes op de middag. Echt een heel gezonde aanrader, vriendelijke service. Prijs kwaliteit meer dan perfect! Bedankt aan de eigenaars!
Lekkere soep. Menu met bozrhamhoning en brie. Wegens drukte was de bediening wat geforceerd en kortaf. Later zeker goed gemaakt bij opmaak rekening toch korte babbel.
Ruim assortiment lekkere thee. Gezellig om te zitten en kindvriendelijk
Soepjes, belegde boterhammen en slaatjes. Met 2020 voor de deur mag er wel een alternatief op hun ‘cash only’ beleid komen. Payconiq kost handelaars amper iets.
Zeer lekkere soep en ferm goed brood! Een echte aanrader
Powerfood dat u door elke werkdag haalt. Creatief en verfrissend concept. Je wordt ontvangen met een big smile en je vertelt er zelf met 1.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid