facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeppyfun

Zeppyfun

Info

Wij zorgen voor een geslaagd kinderfeest! Verhuur Springkastelen, professionele kinderanimatie (Grimme-Ballonplooien-Glittertattoo's),



"Verhuur van springkastelen, meer dan 60 stuks in voorraad.Ruime keuze.Allemaal nieuwe propere springkastelen.Officiële verdeler van studio100 Springkastelen.Scherpe prijzen."
Adres: Rode Kruisstraat 4, 3800 Zepperen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0496534926
Stad: Zepperen
Route: Rode Kruisstraat 4
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Springkasteel huren Scherpenheuvel, Springkasteel K3 huren, Springkasteel actie, Verhuur springkastelen Limburg, Springkasteel Vlaams-Brabant, Springkasteel Leuven, Springkastelen Wellen, Springkasteel huren Geetbets
Recensies
Weekje op voorhand vroeg ik of de zaakvoerder het zag goed komen met het weer, antwoord was Letterlijk Copy paste "ze weten nogniet of het sewes gaat regenen of nie" .. Mijn reactie was Sorry voor de stomme vraag. Paar dagen daarna kreeg ik een email met informatie en de kostprijs die ineens met 20€ was gestegen. Hij rekende mij de extra kilometers aan die hij mij normaal niet zou aanrekenen, ik stuur een email terug met een screenshot van de e-mail waarin hij vermelde dat hij geen extra kilometers ging aanrekenen. De reactie wederom zeer onbeschoft "heb nu tegoei uitgerekend, ma laat maar, geen tijd hiervoor, zet wel terug op 175e". Sorry maar klein beetje respect kan toch nog wel, echt niet aangenaam.
Voor mijn zoontje zijn 4de verjaardag online een springkasteel besteld bij zeppyfun. Ik kreeg vrijwel onmiddellijk een mailtje met de bestelbevestiging en de juiste prijs zoals vermeld op de site. Door het slechte weer stond ik ook via mail in nauw contact met de eigenaar. Slecht-weer garantie Ik kan zeppyfun alleen maar aanraden...ruime keuze, stipt op afgesproken tijdstip aanwezig en zeer professionele plaatsing en ophaling. En niet onbelangrijk... het springkasteel was zéér proper. Ik zal op zeppyfun dus zeker nog meer beroep doen. Blije kindjes, blije mama.
Steeds correcte manier van handelen, lever en omhaal momenten zijn met eigenaar af te spreken en springkastelen werden tot op heden steeds in goede en propere staat afgeleverd!
Top service, groot aanbod en staat altijd klaar om last minute nog iets te regelen indien mogelijk . Top
Wat een arrogantie!! Prijs vragen voor een springkasteel, de prijs doorgeven excl btw, uitendelijk afkomen met ahja dat was wel excl btw. Hierop reageren dat het dan toch niet hoeft want was nog niet definitief. Reageren ze met wa anders? Wij werken op factuur, zoals het hoort... nooit zal ik iets bestellen!
Groot assortiment aan springkastelen voor iedereen wat wils. Vlot online reserveren. Op het juiste uur geleverd netjes geplaatst naar de wensen van de klant en vooral super vriendelijk personeel en behulpzaam. 1 aanrader zeppyfun voor al jou springkastelen
Een maand van tevoren per mail bevestigd daarna één dag voor de afgesproken datum telefonisch nog eens het uur en de plaats bevestigd en op de dag zelf niet komen opdagen. De oproepen niet opnemen, na zoveel pogingen neemt er een dame uiteindelijk op en dan durft ze zeggen dat ze geen mail hebben ontvangen! Op de verjaardag van mijn 2 jarige ons in de steek gelaten! Zeer teleurstellend, zeker geen aanrader!!!
Zeer uitgebreid assortiment waaruit men kan kiezen. Van klein tot groot is er beschikbaar, de prijzen zijn zeker betaalbaar en alles wordt professioneel afgehandeld. Een aanrader!
Een schande om mensen op een belangrijke dag in de steek te laten . Totaal niet klantvriendelijk en zeer onprofessioneel. Ook al heb je bewijzen van mails , nog niet te vertrouwen. U bent gewaarschuwd!
Top service, alles netjes op tijd. Ruime keuze uit hun aanbod, voor elk wat wils. Super vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid