facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeppelin, ervaringsgericht kleuter- en lager onderwijs

Zeppelin, ervaringsgericht kleuter- en lager onderwijs

Info

Een kleine school waar je groot wil worden. www.zeppelinfo.be

Adres: Lieven Gevaertstraat 54, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 03 449 40 18
Stad: Mortsel
Route: Lieven Gevaertstraat 54
Postcode: 2640



op zoek naar gerelateerd: Scholen Mortsel, Team Zeppelin, De Bolster Mortsel, De Tandem Mortsel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qi Gong Pai Qi Gong Pai 1 km Qi Gong school voor gezondheid en Martial Arts. Volg les ter plaatse of online.
Wing Chun Pai Kids Wing Chun Pai Kids 1 km Ik ben nu al verschillende jaren lid van deze Wing Chun-club en ik kan eerlijk zeggen...
De Nieuwe Muziekschool De Nieuwe Muziekschool 2 km Heel fijne muziekschool. Zit er nu al 8 jaar en vond het bijna altijd leuk. Het is ee...
Recensies
Warme kleine school waar kindjes kunnen openbloeien. Mijn dochter gaat hier supergraag naar school en voelt zich er echt op haar plek. De kinderen kennen elkaar ook over de klasgroepen heen en ze vormen een hechte groep. Je wordt als ouder betrokken en kan naar eigen keuze mee participeren in heel het schoolgebeuren : Heel blij met onze keuze!
Zeppelin is een warme, knusse en bijzondere school. Leerlingen die later bij ons instromen geven aan dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. We zetten enorm in op welbevinden en gaan geen, ook al zijn het moeilijke, gesprekken met de leerlingen en de groep uit de weg. We hopen de leerlingen een brede, kritische kijk op de wereld mee te geven en leren hen ook op een respectvolle manier kritisch te kijken naar wat we doen op school. Verder wordt de school gemaakt en gedragen door het engagement van de begeleiders én de ouders. Zeppelin is een fijne plek waar je kan en mag thuiskomen.
Ben oprecht verbaasd dat deze school nog open is. Geloof hun website vooral niet, er staan zoveel leugens op! De school zelf is vrij vuil en aftands, en ouders moeten regelmatig in het weekend verplicht gaan kuisen beurtrol. Kinderen die wat meer hulp of aandacht nodig hebben autisme, gevoeligere kinderen, .. worden niet ondersteund maar eerder afgestraft. Heb al meermaals kindjes gepest zien worden ook, voornamelijk dan net zij die wat "anders" zijn. Degoutante school.
Fijne kleine school. Onze kinderen komen elke dag helemaal vuil van het spelen thuis. Als ouder maak je deel uit van de school: je helpt met poetsen, klusjes en andere taken doen waardoor je leerkrachten en andere ouders echt leert kennen. Kinderen gaan vanaf de tweede kleuterklas met de hele klas een nachtje slapen op kamp, waardoor mooie band ontstaat met de klasgroep en met de leerkrachten.
De school lijkt open en caring. Maar eigenlijk kinderen die 'anders zijn' vallen heel erg uit de boot. Diversiteit is zeker meer nodig en er is geen geloofsgetuigenis op deze school.
Een heel fijne en gezellige , kleinschalige school waar je vol vertrouwen je kinderen afzet. Garantie op enthousiasme als ze thuiskomen, met leuke zeppelinverhalen. Iedere vrijdag een weekafsluiting , waar de kinderen tonen wat ze de voorbije week allemaal hebben gedaan en ontdekt op zeppelin en ver daarbuiten, want de avonturen stoppen niet aan de “schooldeur” , ze gaan op tal van leuke uitstappen en avontuurlijke kampen. Als ouder maak je mee school, betrokken zijn in de leefwereld van je kind is heel tof en je leert er tal van andere gelijkgestemde families kennen… alleen maar voordelen dus!
Fijn schooltje: kleine klassen en een heel geëngageerd team van leerkrachten. Veel ruimte voor de eigenheid en identiteit van kinderen!
Topschool! Heel betrokken leerkrachten, goeie sfeer.
Een school waar gelijkheid en respect echt geleefd worden. Was de hele wereld maar zo
Kleine school waar ik groot ben geworden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zeppelin, ervaringsgericht kleuter- en lager onderwijs met het openbaar vervoer


Mortsel Deurnestraat 140 meter
Mortsel Gevaertstraat 230 meter
Mortsel Deurnestraat 240 meter
33
Mortsel Gevaert 250 meter
15
7
90
91
92
Mortsel Deurnestraat 250 meter
33

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid