facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zennedal - Don Bosco

Zennedal - Don Bosco
Adres: Alsembergsesteenweg 130, 1501 Halle, België
Telefoonnummer: 02 356 77 71
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Halle
Route: Alsembergsesteenweg
Huisnummer: 130
Postcode: 1501


Openingstijden

maandag: 09:00–12:00
dinsdag: 09:00–12:00
woensdag: 09:00–12:00
donderdag: 09:00–12:00
vrijdag: 09:00–12:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Begrafenis schoonmoeder was een mooie dienst, zelf ben ik niet gelovig maar dit was een dienst waar ik me niet ergerde over hetgeen gezegd werd. Leuke indeling van de kerk en mogelijkheid tot verstrooing asse overledene naast de kerk in een aangenaam kader. Kerk is er sterk op vooruitgegaan tov de tijd dat mijn echtgenote nog daar woonde. Ook zij was aangenaam verrast door de dienst. Fantastische kerkploeg, schoonmoeder zal heel gelukkig zijn met haar uitvaart en daar draait het tenslotte om.
10 dagen gebruik gemaakt van kamphuis.nGebouw is perfect uitgerust, mensen zijn bereikbaar en behulpzaam, terrein is groot en mooi.
Tijdens het werkjaar een feestzaal met praktische keuken. In juli en augustus een prachtige kampplaats waar gedurende de zomer meer dan 800 jongeren zich kunnen uitleven.
Femma DonBosco, heeft een leuke workshop gegeven van glas etsen.
Lekker eten we hebben ervan genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid