facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zen4AllDogs

Zen4AllDogs

Info

Privéles ‘You&Your Dog’ - Groepslessen Z&Z - Acu Academie ‘Acupressuur voor Honden’ - Bachbloesems & Essentiële Oliën - Docente Kyno-Coach Academie

Geschiedenis

Fun4AllDogs hondenschool crea-lessen met een hoog FUN gehalte!)
Zen4AllDogs heeft ook een Hondenuitlaatservice. Je kan hier ook terecht voor privétraining en gedragscoaching, we zorgen dat je terug in balans bent met je viervoeter op een fijne en aangename manier.

[email protected]

www.zen4alldogs.be



"Opleidingcentrum voor de Hondenprofessional"
Adres: Rommersheide, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0476505878
Stad: Brecht
Route: Rommersheide
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lichtwesen-Elohim Lichtwesen-Elohim 3 km Juwelen, Kristallen, Essence, Etherische olie voor mens en dier. Experts in Engel-ene...
Sonja Kimpen Sonja Kimpen 5 km Alles start met de eerste stap!
Recensies
Ik heb de cursus Pensionhouder gevolgd bij Zen4AllDogs. Goede cursus, leerzaam, gezellig, goede info. Toffe leerkrachten en een hele aangename locatie. Absoluut een aanrader.
Ik heb bij de Zen4AllDogs Academie al enkele opleidingen gevolgd. Steeds was deze tot de puntjes verzorgd! Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot hondengedragsexpert in deze opleiding zitten allemaal stuk voor stuk docenten die weten over wat ze spreken en expert zijn in hun gebied. Daarnaast volg ik ook nog de opleiding van acupressuur voor de hondenprofesional. Wat niet alleen een heel unieke opleiding is maar ook de opleiding die ik echt zocht, want je leer hier de oosterse manier van kijken en behandelen inzetten op de honden die je krijgt bij bijvoorbeeld je trainingen! Buiten de interessante opleidingen en het team van topdocenten krijg je ook een heel persoonlijke aanpak van Krisje de oprichtster waar je altijd alles aan kan vragen. Ik kan iedereen die zoekt naar een professionele hondenopleiding dit centrum aanraden!
Zen4AllDogs.. and people! Wat een topteam Niet mijn eerste opleiding .. maar wel zeker mijn eerste plek waar ik me helemaal thuis voel. Krisje doet dit met heel veel passie en veel liefde .. en dat merk je. Ze omringt zich met mensen met dezelfde passie en wil die ook doorgeven .. en geloof mij .. het werkt ! Zowel Krisje als de docenten zijn zeer bereikbaar als je met vragen zit of hulp nodig hebt .De hondenwereld is een mooie plek rijker .. en ik ben blij dat ik als student daar deel van mag en kan uitmaken. Dikke pluim aan heel het team
Krisje en de rest van het docententeam zijn echt geweldig! Los van het feit dat zij enorm veel kennis hebben en die kennis heel graag willen delen, kunnen zij die kennis ook heel goed overbrengen. De lessen gaan heel in de diepte gezien je op voorhand de theorie al hebt doorgenomen met praktijkvoorbeelden en vraagstukken, allemaal gecombineerd met enorm veel plezier. Je wordt echt deel van de familie. Wat ook een veilig kader schept om te durven deelnemen aan de gesprekken. Ik voel aan dat mijn zelfvertrouwen als hondentrainer al enorm is gegroeid. Bedankt daarvoor!
Therapie en info gehad van Krisje Moens ter plaatse. Zeer vriendelijke en bekwame dame die mij en mijn trouwe viervoeter echt kan en wil helpen. Aanrader!!!
Heel leuk opleiding waar je veel leert met super docenten die heel veel ervaring hebben. De begeleiding is ook super, je kan bij Krisje en de docenten terecht voor hulp en vragen. De praktijkdagen zijn leuk en interessant. Een echte aanrader!
De sfeer tijdens de lessen bruisen van het enthousiasme en de creativiteit. Elke persoon krijgt steeds de kans om zijn eigen opinie te geven, en dit opent vaak weer mogelijkheden om zich verder te verdiepen in de verschillende boeiende onderwerpen die de lessen te bieden hebben.
Ik zocht een opleiding voor acupressuur voor honden en ik vond deze bij de Zen4AllDogs Academie BeNe. Ik denk dat ik geen betere opleiding had kunnen vinden. Het team bestaat uit experten in hun vak, die hun kennis delen met veel passie en geduld. Geduld is soms erg nodig om al de nieuwe en boeiende materie te kunnen opnemen en toepassen. Krisje maakt het ons altijd naar de zin, kwestie ontvangst in het algemeen en ook als docente. Ze brengt de lesstof op verschillende manieren, ook op een ludieke manier, zodat het interessant en boeiend blijft. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid