facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zelfstandige Vroedvrouw Reynders Annelies

Zelfstandige Vroedvrouw Reynders Annelies

Info

begeleiding van zwangerschap en opvolgen van de kraamperiode

Geschiedenis

Algemene kennismaking met de vroedvrouw:

Als je zwanger bent, kom je vroeg of laat de vroedvrouw tegen. Dit kan in de zwangerschap, bij arbeid/bevalling en tijdens het kraambed.

De vroedvrouw kan een warm rustpunt zijn, iemand waar je terecht kan, een goede raadgever.
Je kan bij een vroedvrouw terecht voor begeleiding en informatie omtrent zwangerschap,verloop van de arbeid/geboorte, borstvoeding, kraamtijd,.... Een zorg op maat is het uitgangspunt; aanpassing aan de individuele behoefte van de vrouw, de baby en het koppel.

"DE VROEDVROUW BEWAAKT HET NATUURLIJKE VERLOOP."

De diensten van een zelfstandige vroedvrouw worden in de meeste gevallen terugbetaald door het ziekenfonds, Elke vrouw kan op eigen initiatief , dus zonder voorschrift van de arts, terecht bij de vroedvrouw.
Zo heb je recht op 7 prenatale,7 postnatale ( in sommige gevallen 10) bezoeken. 3 bezoeken bij een miskraam.

Werkwijze: enkel een klevertje van de mutualiteit is nodig zodat we deze kunnen binnenbrengen bij de mutualiteiten.
-----------------------------------------------------------

Wat beteken ik voor jou:

* tijdens de bevalling: je kan gedurende de zwangerschap contact opnemen voor eventuele vragen en informatie of een kennismakingsgesprek voor na de bevalling. Bloeddrukcontrole, urinecontrole neem ik ook voor mijn rekening tijdens de zwangerschap (zodat je kan afwisselen tussen gynaecoloog,huisarts en de vroedvrouw)

* Na de bevalling: Ik kom bij je langs zodra je het ziekenhuis verlaat en bied zorg op maat.
zorgen bij de mama
- controle Bloeddruk
- stand van de baarmoeder
- controle bloedverlies
- controle knipje /verwijderen draadjes
- wondzorg van sectio /verwijderen draadjes,haakjes.
- je met raad en daad bijstaan !

zorgen bij de baby
- controle gewicht
- controle temperatuur
- controle kleur
- controle en verzorging van naveltje
- je wegwijs maken met het babybadje
- eventuele hielprik ( 72 uur na geboorte kan deze plaatsvinden) hier worden aangeboren stofwisselingsziekten opgespoord.
- hulp en toezicht met borstvoeding/ flesvoeding
- allerlei tips en tricks!

je kan me altijd bereiken via:
[email protected]
gsm: 0473/61.80.27



"Vroedvrouwenpraktijk Mom&Me is een medisch bedrijf dat in staat voor prenatale en postnatale begeleidingen. We verzorgen daarnaast ook tal van workshops, cursussen en infomomenten voor aanstaande ouders."
Adres: 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0473/61.80.27
Stad: Lanaken
Postcode: 3620


Recensies
Ik ben zo blij dat ik Annelies heb gevonden. Ik & mijn baby voelen ons elke keer op ons gemak. Onze baby had heel veel krampjes maar Annelies heeft ons zo goed opgevolgd dat alles in een korte tijd in gang is gekomen. Ze heeft ons massagetechnieken geleerd en wat ik heel belangrijk vind is dat ze mij heeft geleerd om mijn baby beter te leren kennen en voelen wanneer iets dwars zit. Normaal gezien zou ik elke keer naar het ziekenhuis gaan als er iets mis zou zijn met onze baby omdat ik totaal geen kennis had maar dat hebben wij helemaal niet moeten doen dankzij haar! Ze heeft zoveel kennis dat ik elke keer met een gerust hartje naar huis ga. Duizend maal dank Annelies, you are the best!
Met Annelies als vroedvrouw tijdens en na je bevalling weet je zeker dat je de beste persoonlijke aanpak krijgt met een zeer brede kennis. Ze staat steeds voor je klaar met een lach en luisterend oor. Buiten de pre en postnatale zorg konden we bij Annelies ook een cursus EHBO en reanimatie bij baby en kind volgen die ons ook weer meer kennis en gerustheid gaf als nieuwe ouders. Een echte aanrader, wij zouden niemand liever willen als vroedvrouw! Heel erg bedankt
Een goede vroedvrouw is onmisbaar tijdens je zwangerschap en daarna & Annelies is de beste vroedvrouw die wij ons maar konden wensen! Elke afspraak wordt er uitgebreid de tijd genomen. Ze staat altijd voor je klaar. Niets is haar te veel. Ze doet de moeite om je echt te leren kennen en wil weten hoe het met je gaat. Je gaat er steeds met een goed gevoel naar buiten. Haar workshops filteren de overvloed aan info tot dat wat je echt nodig hebt. De kleding en producten die ze in haar winkeltje verkoopt zijn met veel zorg uitgezocht. Ook al probeer je ook eens iets anders, uiteindelijk blijken de favoriete stuks uit je garderobe toch van bij haar te komen. Ze gaat geweldig om met baby'tjes. Voor ons zoontje heeft haar medische kennis ook echt het verschil gemaakt en ervoor gezorgd dat hij zijn lach snel teruggevonden heeft. Kortom: ze is onze heldin. Ze heeft een hart van goud en doet zo veel meer dan haar job! Zo dankbaar dat jij onze vroedvrouw bent, Annelies!
Veel praktische tips meegekregen en fijne begeleiding tijdens de eerste weken, maar ook daarna. Zorgzaam, kundig, spontaan en altijd goed bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid