facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zelfdakstore

Zelfdakstore

Info

Zelfdakstore-Isostore is jouw uitvalsbasis voor EPDM, isolatie & advies. De focus ligt op de doe-het-zelver maar ook de professionele gebruiker kan bij ons terecht.

Geschiedenis

Zelfdakstore EPDM is een totaalsysteem waarmee elke doe-het-zelver aan de slag kan voor het dichten van zijn of haar plat of licht hellend dak.
Het systeem Zelfdakstore EPDM bevat de EPDM-rubberfolie en alle nodige toebehoren. Het systeem van Zelfdakstore kan men gebruiken voor de aanleg van een nieuw plat dak alsook voor een dakrenovatie



"Zelfdakstore EPDM is een totaalsysteem waarmee elke doe-het-zelver aan de slag kan voor het dichten van zijn of haar plat of licht hellend dak. Het systeem Zelfdakstore EPDM bevat de EPDM-rubberfolie en alle nodige toebehoren. Het systeem van Zelfdakstore kan men gebruiken voor de aanleg van een nieuw plat dak alsook voor een dakrenovatie.Ons team staat 7/7 tot uw dienst."
Adres: Tulpenstraat 15, 9810 Eke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472803300
Stad: Eke
Route: Tulpenstraat 15
Postcode: 9810


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 14:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Zelfbouwdak Mechelen, Easyroof, Zelf plat dak leggen, EPDM, Zelf dak leggen, Plat dak opbouw EPDM, EPDM op maat kopen, Easy roofing of EPDM
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S&S Boutique eke S&S Boutique eke 419 meter
De kleine ijsbeer De kleine ijsbeer 961 meter Heel lekker ijs!!
Freli Fruit Freli Fruit 2 km Top kwaliteit en super vriendelijke bediening
Frelifruit Frelifruit 2 km Heel mooie fruit en groenten en een super vriendelijk bediening toppie
Spar Eke Spar Eke 2 km Mooie uitbreiding en vernieuwing van de winkel met veel aandacht voor energiebesparen...
SPAR Colruyt Group SPAR Colruyt Group 2 km Vandaag geweest madam aan de kassa postpunt was helemaal niet vriendelijk en wou me o...
Fietsbeschermer.be Fietsbeschermer.be 3 km De Proteam Hydro Coating is alles dat je nodig hebt om je kostbare tweewieler te besc...
Recensies
Wil je uw plat dak zelf plaatsen en ben je een beetje handig? Dan raad ik zeker de samenwerking aan met Zelfdakstore. Firma die professioneel te werk gaat. Duidelijke instructies, vlotte communicatie, scherpe prijzen, kwaliteit... Ik heb gekozen voor de epdm van 1,5mm dik. Ik zou zeggen laat het maar regenen, mijn dak is er alvast klaar voor!
De service en de kwaliteit van de producten van Zelfdakstore is uitmuntend. Op basis van mijn tekeningen werd de correcte hoeveelheid EPDM, lijm en profielen voorzien. De demo opstellingen in het bedrijf zijn zeer leerrijk.
ZelfDakStore is op alle vlak TOP! Het start met het plaatsen van de bestelling dat zeer vlot en intuïtief is. Daarna is er een scherp geprijsde offerte gemaakt dat samen met ZelfDakStore is bekeken om ons project tot een goed einde te brengen. We hebben ook veel goede raad gekregen van ZelfDakStore, dit via email, telefonisch en ter plaatse. Support, professionaliteit en kennis is top. Levering perfect en op tijd, de persoon dat de goederen heeft heeft alles nagekeken en zelfs aanpassingen gemaakt aan de bestelling profielkleur en die kunnen omruilen, daarbovenop heeft hij nog raad kunnen geven van hoe ik bepaalde zaken best aanpak. Als kers op de taart, het project is 3 maal goedkoper dan het te laten doen. Bottom line: Ik kan het niet genoeg aanraden, top bedrijf.
Wauw wat een ervaring zelf een dak plaatsen!! Zeer goede en professionele firma om mee samen te werken! Bij onze nieuwbouw hebben wij gekozen om ons dak volledig zelf te doen en dit in samenwerking met Zelfdakstore, die ons zeer professionele materialen heeft bezorgd en ook bijhorend advies. Dit zowel in telefonische bijstand maar ook face to face. Alles werd netjes geleverd en overlopen. 220m2 aan dak perfect en naadloos gelegd. Echte aanrader voor elke handige harry die zich iets wilt uitsparen!! Twijfel je als je dit zelf kan?! Vraag dan zeker naar hun interne '' opleidingen'' waarin je samen met een ervaren dakwerker bij hun kunt gaan oefenen. Zo weet je al wat je te wachten staat. Onze contact persoon was Stefan. Foto's spreken voor zich!! NIET TWIJFELEN MAAR DOEN!!
Zelf had ik geen ervaring met platte daken maar zeer eenvoudig met de heel handige filmpjes die je zelf op het dak kan bekijken om er zeker van te zijn de juiste stappen te volgen. Ook de opleiding bij zelfdakstore was interessant door de nagebouwde dakconstructies, leggen individueel uit waar extra aandacht aan te besteden en luisteren naar je eigen situatie. Bij afhaling stond alles klaar en echt alles wat je nodig hebt zit in het pakket tot zelf de zonnecrème die geen overbodige luxe was terwijl wij ons epdm aan het lijmen waren. Goede en vriendelijke service na verkoop voor extra uitleg of voor extra materiaal indien nodig.
De samenwerking met zelfdakstore was een fijne ervaring. Stefan die meer dan zijn tijd genomen heeft om de offerte verschillende malen aan te passen en mijn vragen te beantwoorden. De levering verliep zeer vlot, was perfect op tijd en de chauffeur was zeer behulpzaam. Ook de gratis opleiding is een aanrader, de bewerkingen hoeken, afwatering, naden, ... die in mijn project zaten werden uitvoerig getoond. Ik kan zelfdakstore enkel en alleen aanbevelen!
Scherpe prijs, goede ondersteuning, steeds een gepaste oplossing waar nodig. Een grote besparing en een werk om trots op te zijn.
Zeer positief: een gedetailleerde offerte, duidelijke afspraken kunnen maken die resulteerden in een correcte en stipte levering. Het weer zat helaas tot heden niet mee om het dak te kunnen uitvoeren, maar daar heb ik wel vertrouwen in!
Op deze foto's kan u zien hoe ik zelf mijn dak gedaan heb met Zelfdakstore. Bij zelfdakstore hebben ze mij goed geholpen, alles goed uitgelegd en uitgerekend. Ik ben heel tevreden. Mvg Bart
Als leek in het leggen van EPDM ben ik Super tevreden over zelfdakstore , goede uitleg over het leggen van de EPDM . De filmpje op youtube kan je gebruiken als je het even niet meer weet en de handleiding die je erbij krijgt is ook zeer overzichtelijk . Zelfdakstore een echte aanrader als je zelf je dak wil doen met EPDM .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid