facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilvrienden

Zeilvrienden

Info

de zeilclub voor iedereen
meezeilen met of zonder zeilervaring



"De zeilclub voor iedereen"
Adres:
Telefoonnummer: 0472 07 11 65
Stad: Gullegem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Jets The Jets 2 km The Jets Gullegem werd opgericht in 1989. The Jets waren toen, en zijn dat nog steeds...
Recensies
Al verschillende keren meegeweest en iedere keer is het zo'n zalig gevoel om op zee te zijn. Stefaan draagt zijn aanstekelijk enthousiasme over op iedereen in de boot.
Telkens opnieuw fun en zeilplezier. Ontspannende sfeer. Stefaan is een fantastische zeiler en leert je de knepen van het vak. Een ware belevenis.
Prachtige ervaring met zeer fijn gezelschap en super begeleiding. Stefaan stelt ook de niet ervaren zeiler volledig op zijn gemak en laat je met veel enthousiasme kennismaken met zijn passie. Aanrader!
Actief zeilen met een ervaren zeiler! Stefaan heeft ervaring als wedstrijdzeiler en kan zich in alle omstandigheden uit de slag trekken. Hij legt basisprincipes uit, wijst je op belangrijke zaken en geeft je verantwoordelijkheid. Er is ook tijd voor gezellige babbels en wat rust tussendoor ;-.
Een aanrader voor wie graag wil leren zeilen of reeds ervaring heeft! In een ontspannen sfeer leert Stefaan jou alles aan; hij heeft enorm veel ervaring en geeft jou vertrouwen om zelf “het roer in handen te nemen”. Leuk om te ervaren hoe iemand zijn passie wil delen!
Top ervaring met Stefaan, hij laat je zelf alle facetten van het zeilen ontdekken
Zeilen met Stefaan was echt top! Zowel om bij te leren als gewoon te genieten kan je bij zeilvrienden terecht. Toffe boot, toffe crew, toffe dag!
Zalig dagje zeilen en prettige eerste kennismaking met Stefaan. Veel kunnen en mogen leren. Leuke manier om ervaring op te doen. Voor herhaling vatbaar!
Zalige zeildagen gehad met zeilvrienden. Al 2 maal meegevaren en 2 toffe ervaringen gehad: 1 maal bij rustig weer genieten en 1 maal bij “ruiger”weer lekker sportief varen. Met Stefaan voel je je op je gemak en is altijd bereid om je veel bij te leren. Top!
Een super toffe ervaring om met Zeilvrienden mee te varen! Stefaan is heel professioneel, legt alles goed uit en betrekt iedereen tijdens het zeilen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid